FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κούτσα ο διεθνής!(pics+vids)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Ζαίλτον Άλβες Μιράντα ή αλλιώς Κούτσα για τον οποίο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ενδιαφέρεται ο ΠΑΣ Λαμία.

Αφού τελικά ο Κενάν Μπαργκάν δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΛ, η ομάδα της Φθιώτιδας κοιτάζει άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση των εξτρέμ.

Ένα δημοσίευμα του «Sportime» αναφέρει πως ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ζαίλτον Άλβες Μιράντα, ή αλλιώς όπως είναι το ψευδώνυμό του… Κόυτσα.

Το LamiaSports μάζεψε κάθε χρήσιμη πληροφορία για τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι ποδοσφαιριστή και σας τον παρουσιάζει.

Ζαίλτον Άλβες Μιράντα

Ο Κούτσα έχει γεννηθεί στις 2 Αυγούστου του 1989 στην Πράια του Πράσινου Ακρωτηρίου, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Η ποδοσφαιρική του ιστορία ξεκινάει από την Μποαβίστα της χώρας του, την Μποαβίστα Πράια, ενώ το 2010 έφυγε για πρώτη φορά από το Κάπο Βέρντε και πήρε μεταγραφή στη Μιραντέλα της Πορτογαλίας.

Στη Μιραντέλα έπαιξε σε 4 παιχνίδια, ενώ το 2011 πήγε στην Τσάβες για παίξει για τρία χρόνια. Εκεί συμπλήρωσε 38 συμμετοχές και πέτυχε 12 γκολ.

Όταν αποχώρησε από την Τσάβες, επόμενος σταθμός του ήταν η επίσης πορτογαλική Εστορίλ.

Στην Εστορίλ αγωνίστηκε για έναν χρόνο, έχοντας 23 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία, 6 γκολ αλλά έδωσε και 2 ασίστ.

Μετά από αρκετά χρόνια στην Πορτογαλία, ο Κούτσα το 2015 έφυγε από την Ιβηρική Χερσόνησο για να παίξει ποδόσφαιρο στην Τουρκία και την Καραμπουκσπόρ.

Στην τουρκική ομάδα βέβαια έπαιξε μόλις μία αγωνιστική περίοδο, έχοντας 4 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Το 2016 δόθηκε δανεικός από την Καραμπουκσπόρ στην Ρίο Άβε, καταφέρνοντας να παίξει σε 12 ματς, ενώ έβαλε και 2 γκολ.

Μένοντας ελεύθερος από την τουρκική ομάδα επέστρεψε εννοείται στην Πορτογαλία και τη Liga NOS, για να φορέσει τη φανέλα της Αρούκα.

Με την Αρούκα βρήκε και πάλι τον παλιό του εαυτό, παίζοντας συνολικά σε μία χρονιά 31 παιχνίδια, πέτυχε 8 γκολ και έδωσε και μία ασίστ.

Πέρυσι το καλοκαίρι, αποχώρησε και από την Αρούκα για να φορέσει τη φανέλα μίας ακόμη ιστορικής ομάδας, της Μποαβίστα.

Με την Μποαβίστα του Πόρτο, ο Μιράντα έπαιξε 29 παιχνίδια, έβαλε 3 γκολ στη Liga NOS και έδωσε και μία ασίστ.

Να τονίσουμε πως ο Κούτσα, είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με το Κάπο Βέρντε, έχοντας 17 συμμετοχές από το 2014 ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Κούτσα:

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

Δείτε σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button