Άλλα αθλήματα

Εκτός Σέλτικς ο Τζαμπάρι Μπερντ λόγω ξυλοδαρμού!

Εκτός ομάδας στους Σέλτικς ο  Τζαμπάρι Μπερντ, μετά τη σύλληψη του 24χρονου γκαρντ των «Κελτών», με βαριές κατηγορίες για άγριο ξυλοδαρμό της σύντροφου του.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Μπερντ κράτησε κλειδωμένη την κοπέλα του στο διαμέρισμά του για τέσσερις ώρες, προσπαθώντας πολλές φορές να τη στραγγαλίσει, συμπεριλαμβανομένης μίας που έχασε τις αισθήσεις της.

Ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων, εκ των οποίων τα μισά έπρεπε να είναι μετρητά, ενώ ο Μπερντ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 25 Οκτωβρίου. Από την πλευρά τους, οι Σέλτικς γνωστοποίησαν την απομάκρυνση του από το ρόστερ έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

«Θα μείνω για λίγο καιρό μακριά από την ομάδα προκειμένου να διαχειριστώ τα νομικά και ιατρικά μου ζητήματα. Θέλω να απολογηθώ στην οικογένειά μου, τον οργανισμό των Σέλτικς, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους και το ΝΒΑ για αυτά που προκάλεσα», δήλωσε σχετικά ο Μπερντ και συμπλήρωσε:

«Οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί δεν λένε όλη την ιστορία. Δεν υποστηρίζω την βία εναντίον των γυναικών. Ελπίζω ότι όσο περνάει ο χρόνος και προχωρά η υπόθεση θα καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων και να αποδειχθεί πως δεν είμαι αυτός που περιγράφουν τα ΜΜΕ.»

Δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του ο Ουέιντ

Ο Ντουέιν Ουέιντ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο 36χρονος σταρ, που έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τους Μαϊάμι Χιτ και αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου από το 2003, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: «Mακάρι να μπορούσα ν’ απαντήσω για το αν θα συνεχίσω. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Η οικογένεια μου είναι στο Μαϊάμι, το παιδί μου μεγαλώνει, έτσι αν δεν φορά τη φανέλα των Χιτ του χρόνου, σίγουρα θα τη φορά κάτω από το πουλόβερ ή το μπουφάν» ανέφερε σχετικά, συμπληρώνοντας πως τις επόμενες ημέρες θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button