Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο δικηγόρος του Ρέστη εκπρόσωπος του Παϊρόζ στη Γ.Σ.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο Βίκτωρας Ρέστης, ο δικηγόρος Γιώργος Παχατουρίδης, ο Παναθηναϊκός και η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Οι ημέρες μετρούν πια αντίστροφα για την αλλαγή σελίδας στην «πράσινη» ΠΑΕ. Στη Γενική Συνέλευση της 21ης Σεπτεμβρίου ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα είναι παρών, μέσω ενός ανθρώπου με τον οποίο έχει στενή συνεργασία από το πρώτο διάστημα της εμπλοκής του Παϊρότζ στο θέμα της αγοράς του Παναθηναϊκού.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, ο δικηγόρος Γιώργος Παχατουρίδης θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τον Παϊρόζ  καθώς πια αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του «τριφυλλιού».

Μετά την αποκάλυψη ότι ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης είχε ταξιδέψει μαζί με τον Ταϊλανδό στην Αθήνα, σε πρόσφατο ταξίδι του, έρχεται άλλο ένα στοιχείο να συνδέσει τον εφοπλιστή με τον Παϊρόζ. Για την ακρίβεια ένα πρόσωπο: πρόκειται για τον κ. Παχατουρίδη.

Στο προφίλ του δικηγόρου στο Linkedin, στα περιληπτικά βιογραφικά στοιχεία του, αναφέρεται ως νομικός εκπρόσωπος της Enterprises Shipping & Trading S.A. Είναι εταιρεία συμφερόντων του Βίκτωρα Ρέστη.

Είναι, φυσικά, γνωστό ότι δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο που να μην επιτρέπει στους δικηγόρους να έχουν περισσότερες από μια απασχόληση.

Ωστόσο, η παρουσία του Γιώργου Παχατουρίδη στο πλευρό του Παϊρόζ σε κάθε βήμα του Ταϊλανδού στην Αθήνα επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις της πλευράς του δεύτερου με αυτή του Βίκτωρα Ρέστη είναι κάτι περισσότερο από στενές.

Εξάλλου, στη συνάντηση της 5ης Μαΐου, στα γραφεία του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Παϊρόζ, ο κ.Παχατουρίδης ήταν παρών μαζί με τον συνεργάτη του, Γιάννη Νεοκλέους καθώς οι δυο τους συνέταξαν το ΜοU μεταξύ των δύο πλευρών…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button