FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στα ανερχόμενα «αστέρια» της Μολδαβίας ο Άντρονικ!(pics)

Το γαλλικό σάιτ «footballski.fr» μάζεψε όλα τα ανερχόμενα ταλέντα της Μολδαβίας και τα παρουσιάζει μέσα σε ένα εκπληκτικό άρθρο.

Μέσα στους ποδοσφαιριστές αυτούς βρίσκεται και ο δικός μας Ντέιβιντ Άντρονικ.

Ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του μολδαβικού ποδοσφαίρου παρουσιάζει το Ντέιβιντ Άντρονικ του ΠΑΣ Λαμία, το γαλλικό σάιτ «footballski.fr». Στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ βλέπουμε ποδοσφαιριστές όπως ο Eugene Cociuc, ο Radu Mitu και ο Maxim Cojocaru οι οποίοι είναι οι ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί η ομάδα Alexandru Spiridon τα επόμενα χρόνια για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

Μέσα σε αυτή τη λίστα, υπάρχει και ο δικός μας, Ντέιβιντ Άντρονικ ο οποίος όταν συντάχθηκε αυτό το άρθρο έπαιζε ακόμη για την Speranta Nisporeni. Όπως και τα άλλα παιδιά έτσι και ο Άντρο ανήκει στις «last hopes» της χώρας για να δημιουργήσει ένα νεανικό αλλά δυνατό σύνολο.

Αυτό που τονίζει το συγκεκριμένο άρθρο είναι πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι η ελπίδα του Μολδαβικού ποδοσφαίρου και είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν και θα τιμήσουν το εθνόσημο της χώρας τους.

Ο Άντρονικ με τη φανέλα της Εθνικής Μολδαβίας!

Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, ο ανασταλτικός μέσος της Λαμίας έχει ήδη αγωνιστεί με την Εθνική της χώρας του.

Ο Άντρονικ με τον πατέρα του και αστέρα του μολδαβικού ποδοσφαίρου, Βαλέριου Άντρονικ!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button