Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουκόλης: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή και πρώην του ΠΑΣ Λαμία, Χρήστος Κουκόλης, σχολίασε την πρώτη επίσημη αναμέτρηση των “κυανόλευκων” και αναφέρθηκε στις διοικητικές αλλαγές που υπάρχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Κουκόλης μίλησε για την πρόκριση του Ηρακλή επί του Εθνικού Πειραιώς και για τους στόχους των “κυανόλευκων”. Επίσης αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή και στην έλευση του Τομ Παπαδόπουλου στην διοίκηση του συλλόγου.

Τέλος ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς: «Ξέραμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι. Όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες πήραμε τα ηνία του αγώνα. Ατυχήσαμε σε μερικές κλασικές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει ο αντίπαλος. Ισοφαρίσαμε και τελικά προκριθήκαμε στα πέναλτι».

Τον στόχο της ομάδας: «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής, χρειάζεται δουλειά, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Την αλλαγή προπονητή στην ομάδα: «Έχουμε συνηθίσει στις αλλαγές προπονητών ως επαγγελματίες. Έχουμε στόχο να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Τα καινούρια πρόσωπα στην ομάδα: «Ήρθαν νέοι παίκτες, πρέπει να κερδίσουμε χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας».

Η παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου στην ομάδα: «Όνειρο κάθε παίκτη είναι να πληρώνεται στην ώρα του. Τα πράγματα πλέον είναι πιο ξεκάθαρα, πάμε να δουλέψουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Τι τους είπε ο νέος μεγαλομέτοχος πριν το παιχνίδι: «Μας είπε να δώσουμε την καρδιά μας και να παίξουμε δυνατά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι δύναμη για τον Ηρακλή και πιστεύω θα τους ικανοποιήσουμε».

Πηγή: Metropolis 95.5

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button