FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία… για υπερωρίες!

Ένα θέμα που κανένας δεν έχει σχολιάσει τις τελευταίες ώρες είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει δύο παιχνίδια μέσα σε κάτι περισσότερο από 48 ώρες.

Επικίνδυνες αποστολές… στην πλάτη της ομάδας. Κι όμως θα έπρεπε να έχει γίνει χαμός για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ΠΑΣ Λαμία για την 4η αγωνιστική της Super League θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Δευτέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Την Τετάρτη όμως στις 26 του μήνα, η ομάδα του Μάκη Χάβου θα ξαναμπεί στο γήπεδο και μάλιστα εκτός έδρας και αυτό το παιχνίδι, παίζοντας με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Σε κάτι περισσότερο από 48 ώρες δηλαδή η ομάδα της Λαμίας θα παίξει δύο παιχνίδια εκτός έδρας, με το ένα να είναι και αρκετά κρίσιμο.

Το συγκεκριμένο θέμα πρόκειται για ένα τεράστιο φάουλ από την διοργανώτρια αρχή και της Super League και της ΕΠΟ, καθώς εκτός ότι αυξάνονται οι πιθανότητες τραυματισμού στην ομάδα αλλά η κούραση θα είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο δίκαια τα πράγματα αν θέλουμε να έχουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα παίζεται επί ίσοις όροις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button