FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Τάσο!(pics+vids)

Γενέθλια έχει σήμερα ο επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Τάσος Καραμάνος. Το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσα από ένα ποδοσφαιρικό αφιέρωμα.

Ο Τάσος Καραμάνος έχει σήμερα γενέθλια, με τον επιθετικό του ΠΑΣ Λαμία να γεννιέται πριν από 28 χρόνια, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1990.

Το LamiaSports ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας και του εύχεται χρόνια πολλά, καλή σεζόν και μακριά από τραυματισμούς.

Τάσος Καραμάνος

Ο Αναστάσιος Καραμάνος, γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο της Αθήνας, στις 11 Σεπτεμβρίου του 1990.

Η βασική του θέση είναι αυτή του σέντερ φορ, ενώ έχει αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό, ως δεύτερος φορ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα του Ασπρόπυργου, ενώ αγωνίστηκε και στον Αστέρα Μαγούλας. Από την Ένωση Ασπροπύργου, υπάρχουν μόλις 4 συμμετοχές και 2 γκολ καταγεγραμμένα.

Όταν έφυγε και από τον Αστέρα Μαγούλας, ήρθε η σειρά του Ατρομήτου να κάνει δικό της τον τότε νεαρό ταλαντούχο επιθετικό.

Στον Ατρόμητο αγωνιστήκε δύο φορές. Την μία ως σώμα της ομάδας και την δεύτερη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Συνολικά με την ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε σε 111 αγώνες, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε και 9 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός, βλέποντας τις καλές εμφανίσεις του 28χρονου σέντερ φορ, τον αγοράζει από τον Ατρόμητο, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ με την ομάδα του λιμανιού. Πήγε πολλές φορές σε καλοκαιρινή προετοιμασία με τους κόκκινους αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πείσει τους εκάστοτε προπονητές του.

Η πρώτη ομάδα στην οποία δόθηκε δανεικός, ήταν αυτή του Πανιωνίου. Στη Νέα Σμύρνη ο Καραμάνος έκανε μία γεμάτη σεζόν, έχοντας 36 συμμετοχές, με 6 γκολ και 2 ασίστ. Έπειτα από το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να αποχωρήσει για πρώτη φορά από την Ελλάδα και πάλι ως δανεικός.

Η επόμενη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η πορτογαλική Φεϊρένσε. Στη Liga NOS, με την Φεϊρένσε ο Έλληνας φορ αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει 7 γκολ και να δώσει και 2 ασίστ.

Μετά την Φεϊρένσε (και μία ακόμη καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό) επέστρεψε και πάλι στην Πορτογαλία. Τότε, φόρεσε τη φανέλα της Ρίο Άβε στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και τώρα.

Μένοντας μόλις μία σεζόν, στην Ρίο Άβε αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια. Παρόλο αυτά κατάφερε να βάλει ένα γκολ και μοιράσει και 1 ασίστ.

Πλέον και από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε ο Καραμάνος φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας παίξει μόλις μία φορά με την ομάδα του Χάβου, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την ποδοσφαιρική πορεία του Καραμάνου:

 

Παρακολουθήστε κάποια highlights από την ποδοσφαιρική του καριέρα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button