FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύο κόκκινες… σε μία καριέρα 13 ετών!(pics)

Δύο φορές έχει αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Ελίνι Δημούτσος. Για πρώτη φορά στη SuperLeague την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι.

Ο Ελίνι Δημούτσος δεν είναι στα πλάνα του Μάκη Χάβου για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, μιας και ο ανασταλτικός μέσος του ΠΑΣ Λαμία την περασμένη Κυριακή αντίκρισε για πρώτη φορά στη SuperLeague την κόκκινη κάρτα, του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Παρόλο που ο Δημούτσος αγωνίζεται σε μία θέση που έχει σκληρά μαρκρίσματα και αρκετό «ξύλο» μόλις δύο φορές έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα από διαιτητή.

Μάλιστα, η πρώτη φορά που είχε αποβληθεί ήταν το 2010 όταν φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του τότε αγωνιζόταν στην Football League και στον αγώνα απέναντι στην Καλαμάτα είχε δεχθεί στο 72΄την απευθείας κόκκινη κάρτα. Για την ιστορία η ομάδα από το Αγρίνιο είχε ηττηθεί τότε με 2-1 σκορ.

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή όταν την Κυριακή που μας πέρασε ο Ζαχαριάδης του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έπεσε κάτω και ζήτησε τον λόγο όχι επιθετικά αλλά με απόγνωση… καθώς δεν είχε κάνει τίποτα το μεμπτό΄.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button