FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έδειξε ενδεκάδα… ο Χάβος!

Δείτε ποιους δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, ο Μάκης Χάβος.

Η επιστροφή του Ανέστη Αναστασιάδη έλυσε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Μάκης Χάβος και ο ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορούσε το κέντρο της άμυνας.

Όπως, ενημερωθήκατε πρώτοι εδώ στο LamiaSports, ο Αναστασιάδης σήμερα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας και βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του προπονητή του, Μάκη Χάβου.

Έτσι, κατά 99% θα πάρει και πάλι θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας δίπλα στον Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος και στη σημερινή προπόνηση ήταν στο βασικό σχήμα.

Επίσης, είδαμε τον Σαράνοφ να παίζει κάτω από τα δοκάρια, τον Βασιλαντωνόπουλος δεξιά και τον Βάντερσον αριστερά.

Στα χαφ, όπως σας είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, ο Γιάννης Σκόνδρας θα είναι αυτός που θα παίξει δίπλα στον Μάρκο Μπλάζιτς και δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση δοκιμή από τον Χάβο με Οσμάν και Μπουλούλη στη θέση αυτή.

Τώρα, η θέση του «δεκαριού» έχει το μόνιμο ταίρι της, μιας και ο Φακούντο Μπερτόλιο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Στις θέσεις τις επίθεσεις, μπορεί ορισμένα δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο Χάβος δοκιμάζει τον Μαστούρ στα αριστερά και τον Καραμάνο στην επίθεση, ωστόσο τέτοιο σενάριο δεν υπήρξε ποτέ…

Όμως, υπήρχε μία αλλαγή στην τριάδα στη σημερινή προπόνηση. Ο Επσταίν, μετά την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, κέρδισε τον Χάβο και για αυτό δοκιμάστηκε στη συγκεκριμένη θέση.

Από την άλλη ο Καραμάνος ήταν και αυτός στη θέση του στα άκρα, ενώ ο Χερόνιμο Μπαράλες βρισκόταν στην αιχμή του δόρατος.

Και η ενδεκάδα σε σχηματισμό:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button