FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Το παιχνίδι μέσα από το Football Manager 2018!(pics)

Σούπερ FMικό αφιέρωμα για τον ΠΑΣ Λαμία και τον αντίπαλό του τον Παναιτωλικό από το LamiaSports με αγάπη!

Αρκετές φορές μας έχετε δει να έχουμε το Football Manager ως εργαλείο δουλειάς, μιας και μπορεί να μας προσφέρει πραγματικά αρκετά στοιχεία και δεδομένα που έχουν να κάνουν σχέση με την πραγματικότητα.

Έτσι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague και τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το LS σας ετοίμασε ένα σούπερ FMικό αφιέρωμα.

Μέσα στο αφιέρωμα θα δούμε όλο το ρόστερ των δύο ομάδων, θα αναλύσουμε τους παίκτες κλειδιά, ενώ θα εξετάσουμε και άλλα στοιχεία που μας δίνει το παιχνίδι.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία… με τα μάτια του Football Manager 2018

Αρχικά πάμε να δούμε τα ρόστερ των ομάδων και τις ενδεκάδες που λογικά θα δούμε στον αγώνα της Δευτέρας.

ΠΑΣ Λαμία:

Το «κυανόλευκο» ρόστερ

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία: (κατά πάσα πιθανότητα αυτή την ενδεκάδα θα δούμε)

Παναιτωλικός:

Το ρόστερ του Παναιτωλικού

Πάμε τώρα να δούμε τα αστέρια των δύο ομάδων:

Ξεκινάμε με τον Παναιτωλικό 

Νικολάς Μανά, είναι ένας πολύ γρήγορος εξτρέμ, με καλές σέντρες και πολύ καλά στημένα.

Μάρκος Πάουλο, πρόκειται για τον κινητήριο μοχλό στο κέντρο του Παναιωτολικού. Είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, είναι δυνατός, έχει πολύ καλό σουτ και θα είναι αυτός που θα οργανώνει το παιχνίδι για την ομάδα του Αγρινίου.

Φράνκο Μάζουρεκ, είναι το «δεκάρι» της ομάδας του Αγρινίου. Γρήγορος, με εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ, καλά μακρινά σουτ και με πολύ καλή τεχνική. Είναι επίσης πολύ γρήγορος και αυτό θα δυσκολέψει αρκετά την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Ενέα Μιχάι, είναι η αποκάλυψη του Παναιτωλικού. Είναι μόλις 19 χρονών παίζει ως κεντρικός αμυντικός και είναι λες και είναι 30ετών. Είναι πολύ δυνατός, έχει πολύ καλά τάκλιν αλλά και επίσης πολύ καλό μαρκάρισμα. Είναι γρήγορος και δυνατός έχοντας μάλιστα και καλή έκταση άλματος.

Βλάντ Μοράρ, πρόκεται για την αιχμή του δόρατος για τον Παναιτωλικό. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας τρία γκολ. Το θέμα με τον Ρουμάνο σέντερ φορ είναι πως έχει εκτός από καλά τελειώματα και πολύ καλό πόδι. Επίσης τα στημένα του είναι σε πολύ καλό επίπεδο ενώ και τα σωματικά του προσόντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

ΠΑΣ Λαμία:

Τα αστέρια του ΠΑΣ Λαμία, δεν θα τα αναλύσουμε καθώς το έχουμε κάνει ήδη σε άλλο άρθρο, αναλυτικότατα. Όμως, θα αναλύσουμε τον «σούπερ σταρ» της Λαμίας τον Χακίμ Μαστούρ.

Ο Χακίμ Μαστούρ, είναι ένα πραγματικό ταλέντο όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο Football Manager. Έχει 16 στην ντρίπλα, 13 στις εκτελέσεις φάουλ, 14 στην πρώτη επαφή και 17 στην τεχνική κατάρτιση.

Το φυσικό του ταλέντο βαθμολογείτε με 18, ενώ τα φυσικά του προσόντα είναι αυτά που τον ρίχνουν λίγο, όπως μπορεί να δείτε και πιο πάνω.

Τώρα, πιο κάτω θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές που εχουν ξεχωρίσει μέχρι σήμερα στον ΠΑΣ Λαμία.

Πάμε τώρα να συγκρίνουμε τα αστέρα των δύο συλλόγων με τη βοήθεια του Football Manager:

Μπόγιαν Σαράνοφ vs Δημήτρης Κυριακίδης

Χωρίς μεγάλες διαφορές οι δύο τερματοφύλακες, με τον Σαράνοφ και τον Κυριακίδη να «μοιράζονται» από τρεις κατηγορίες.

Μάρκο Μπλάζιτς vs Μάρκος Πάουλο

Ο ένας είναι ο «μαέστρος» της Λαμίας, έχοντας τα ψυχικά αποθέματα, την επίθεση και την δημιουργικότητα, ενώ ο άλλος είναι το «μηχανάκι» του Αγρινίου, με τεχνική, άμυνα και ταχύτητα.

Φακούντο Μπερτόλιο vs Φράνκο Μάζουρεκ

Χωρίς μεγάλες διαφορές έχουμε και τους Μπερτόλιο και Μάζουρεκ. Τα δύο δεκάρια των δύο ομάδων, είναι γρήγορα και πανέξυπνοι ως ποδοσφαιριστές αλλά είναι και Λατίνοι με ντελικάτα χαρακτηριστικά.

Θανάσης Καραγκούνης vs Νικολάς Μανά

Δύο ποδοσφαιριστές των άκρων. Ο λόγος για τον Καραγκούνη και τον Μανά. Ο ένας είναι πολύ γρήγορος και τεχνικός, ο άλλος είναι τεχνικός και δυνατός. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η σύγκρισή τους.

Χερόνιμο Μπαράλες vs Βλαντ Μοράρ

Πρόκεται για το «βαρύ πυροβολικό» του ΠΑΣ Λαμία και του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τους Μπαράλες και Μοράρ. Ο μεν Αργεντινός είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, έχει καλά αμυντικά στοιχεία βοηθόντας τους συμπαίκτες του, όμως από την άλλη ο Ρουμάνος είναι αυτός που βάζει τα γκολ για τους Αγρινιώτες. Είναι γρήγορος, τεχνικός και με πολύ ταλέντο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button