FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε ρόλο… «αουτσάιντερ» και πάλι ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Οι δύο κακές πρώτες εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της SuperLeage με Άρη και Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχουν επηρεάσει αρκετά τους bookmakers.

Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στη τελική ευθεία αυτές τις ημέρες για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague, όπου τον θέλει να ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έχει αρχίσει να αλλάζει εμφάνιση και αυτό φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι της με τον Ατρόμητο, όπου εντελώς άδικα γνώρισε την ήττα με 1-0 σκορ.

Έτσι, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει, η απόδοση της ομάδας ανεβαίνει αλλά ανεβαίνει η απόδοση της Λαμίας στο στοίχημα. Καλώς η κακώς οι δύο πρώτες εμφανίσεις της ομάδας αλλά και η βαθμολογική της θέση, έχουν επηρεάσει τους bookmakers και η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε θέση αουτσάιντερ στοιχηματικά.

Αυτό συμβαίνει και στο παιχνίδι της Δευτέρας, όπου η ομάδα του Χάβου έχει απόδοση για να κερδίσει… άνω του 4.50 ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν πέφτει κάτω του 5.00.

Από την άλλη η ομάδα του Παναιτωλικού δίνεται ως ξεκάθαρο φαβορί, παρά τις κακές τις εμφανίσεις και η απόδοση του «άσσου» δεν ξεπερνά το 1.60.

Πάμε όμως να δούμε όμως μία γεύση από τις αποδόσεις του αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία:

Stoiximan:

Sportingbet:

Bet365:

Betshop:

Vistabet:

ΟΠΑΠ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button