Άλλα αθλήματα

Αήττητος ο Μάρκεθ!

Γι’ αυτό είναι παγκόσμιος πρωταθλητής: παρά την ανωτερότητα της Ducati, ο Μαρκ Μάρκεθ- εκμεταλλευόμενος και την πτώση του Λορένθο- πήρε την εντός έδρας νίκη της Αραγονίας, αφήνοντας πίσω του τον Ντοβιτσιόζο! Τρομερές οι δύο Suzuki με Ιανόνε στο βάθρο και 4ο τον Ρινς.

Δεν είναι ένας απλός αναβάτης- όχι. Δεν είναι καν ένας απλός παγκόσμιος πρωταθλητής- όχι στο ηλεκτρονικό τετράγωνο. Είναι ένα δίτροχο φαινόμενο που όμοιό του δεν έχουμε δει και, κατά πάσα πιθανότητα, ούτε πρόκειται να ξαναδούμε ποτέ: τον λένε Μαρκ Μάρκεθ και ήδη στα 25 του έχει τον 5ο τίτλο στη μεγάλη κατηγορία στο τσεπάκι του.

Και πώς μπορεί να συμβεί διαφορετικά, δηλαδή; Ο ασύλληπτος Ισπανός είδε το μεγάλο φαβορί του σημερινού αγώνα, τον Χόρχε Λορένθο, να πέφτει για δεύτερο συνεχόμενο grand prix (σήμερα μόλις λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση…), κόλλησε εντέχνως πίσω από την παντοδύναμη Ducati του Αντρέα Ντοβιτσιόζο και στους τελευταίους 5 γύρους έκανε την επίθεσή του, παίρνοντας, στο τέλος, δια περιπάτου ακόμα μία καρό σημαία φέτος και ανεβάζοντας τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας στους 72 βαθμούς!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button