FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Όταν μιλούν τα μπάτζετ!(pics)

Η ώρα του αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports πάει τον ματς των δύο ομάδων… σε άλλο επίπεδο.

Αύριο στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτής.

Το LamiaSports τώρα, μετά από ορισμένα pre game αφιερώματα που σας παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το παιχνίδι, θα πάει τώρα το αυριανό ματς σε άλλο επίπεδο.

Θα πάμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες με βάση τα μπάτζετ τους αλλά και την ποδοσφαιρική τους αξία.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει το transfermarkt.com, όπου και από εκεί πήραμε τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Παναιτωλικός

‘Οπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ο Παναιτωλικός μετά και το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, στοιχίζει σύμφωνα με το transfermarkt.com κάτι παραπάνω από 11 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Αγρινίου έχει σύνολο 32 ποδοσφαιριστές και οι δύο από αυτούς είναι διεθνής με τις ομάδες της χώρας τους.

Από τους 32 σε σύνολο ποδοσφαιριστές, οι 12 είναι ξένοι ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι τα 24,1 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής με την υψηλότερη αξία στο ρόστερ της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα είναι ο Σουηδός αμυντικός χαφ, Σεμπάστιαν Έρικσον, ο οποίος ήρθε από την Γκέτεμποργκ. Η τιμή του (αν και έχει πέσει) βρίσκεται στα 900χιλ €.

Δεύτερος, έρχεται ο ένας εκ των διεθνών του Παναιτωλικού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κυριακίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αυτή την στιγμή κοστίζει σύμφωνα με το transfermarkt, κάπου στις 750χιλ€.

Τρίτος στη σειρά, είναι ο «κινητήριος μοχλός» της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Μάρκος Πάουλο, ο οποίος στα 30 του χρόνια στοιχίζει και αυτός 750χιλ. €.

Δείτε τώρα τους top-10 σε αξία ποδοσφαιριστές των «καναρινιών»:

ΠΑΣ Λαμία

Ο ΠΑΣ Λαμία, μετά τις καλοκαιρινές του μεταγραφές (οι οποίες ήταν και αρκετές στο αριθμό), έφτασε να κοστίζει τώρα και σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο transfermarkt.com, κάπου στα 8,40 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας διαθέτει αυτή την στιγμή ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών, όπου δεν υπάρχει κανένας εν ενεργεία διεθνής.

Από τους 30 στο σύνολο ποδοσφαιριστές, οι 13 είναι ξένοι ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας έχει φτάσει τα 27,7 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία αυτή την στιγμή στη Λαμία, είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός χαφ κοστολογείται σύμφωνα με το transfermarkt.com στις 900χιλ €.

Δεύτερος στη λίστα, έρχεται ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος έχει τιμή κάπου στα 500χιλ €, ενώ την ίδια ακριβώς τιμή έχει και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Με κάτι παραπάνω από τις 400χιλ€ θα δούμε τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ έχει τιμή 450χιλ €.

Δείτε τώρα τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button