FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα στατιστικά… των «καναρινιών»!(pics+vids)

Συνεχίζουμε την ανάλυση του Παναιτωλικού, ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική με τον ΠΑΣ Λαμία.

Έχοντας δει μέχρι στιγμής, τον περσινό αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας, το προφίλ του Παναιτωλικού, την ανάλυση των δύο ομάδων στο Football Manager, τις στοιχηματικές αποδόσεις, την σύγκριση των μπάτζετ αλλά και τους παίκτες που τους συνδέουν, συνεχίζουμε τα pre game αφιερώματα για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, αναλύοντας τα μέχρι τώρα στατιστικά του αντιπάλου του.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η ομάδα του Δέλλα σε αριθμούς:

Αυτό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε κοιτώντας τα στατιστικά του Παναιτωλικού, είναι πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει κάνει 133 λάθη, παίζοντας μόλις 3 παιχνίδια.

Πάρα πολλά λάθη για την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, τα περισσότερα λάθη τα έχουν κάνει οι αμυντικοί των Αγρινιωτών, με τον Σεμπάστιαν Έρικσον να έχει κάνει 21 λάθη, το Νίκο Μαρινάκη να έχει πραγματοποιήσει 20 λάθη, τον Σοάρες Αργκούς 17, όπως και ο Τάσος Τσοκάνης.

Ένα άλλο στατιστικό που ξεχωρίζει για την ομάδα του Παναιτωλικού, είναι οι τελικές προσπάθειες και τα γκολ που έχει πετύχει. Στις 3,3 τελικές προσπάθειες οι επιθετικοί των Αγρινιωτών βάζουν 1 γκολ.

Συνολικά φέτος έχουν πετύχει μόλις 4 και τα τρία από αυτά τα έχει πετύχει ο Βλαντ Μοράρ. Το 4ο ήρθε από προσπάθεια του Φράνκ Μάζουρεκ.

Δείτε τώρα αναλυτικά τα στατιστικά της ομάδας του Παναιτωλικού:

Δείτε τώρα και τις καλύτερες φάσεις από τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας από το Αγρίνιο:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button