FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αήττητος ο Χάβος μέσα στο Αγρίνιο!(pics+vids)

Μπορεί ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μάκης Χάβος να έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό του Παναιτωλικού, όμως έχει βρεθεί ορισμένες φορές αντίπαλός του.

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Μάκης Χάβος επιστρέφει στο γήπεδο όπου έχει γράψει αρκετά παιχνίδια.

Ο 49χρονος προπονητής έχει βρεθεί δύο φορές στον πάγκο του Παναιτωλικού, δηλαδή σε δύο θητείες, έχοντας δώσει 140 παιχνίδια από τον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου.

Όμως, σήμερα επιστρέφει ως αντίπαλος και έχει ως σκοπό τη νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του τη Λαμία.

Βέβαια, ο Χάβος έχει ξαναπαίξει στο γήπεδο του Αγρινίου ως αντίπαλος έχοντας μάλιστα μείνει αήττητος κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Δύο παιχνίδια με δύο διαφορετικές ομάδες έχει δώσει ο Μακεδόνας τεχνικός, ένα στο Αγρίνιο και ένα στην Τρίπολη, μένοντας αήττητος και στα δύο.

ΠαναιτωλικόςΑγροτικός Αστέρας

Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε εκεί, ήταν όταν ήταν στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα, για το πρωτάθλημα της Football League.

Μόλις στο 5΄της αναμέτρησης, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά είχε βάλει μπροστά στο σκορ την γηπεδούχο ομάδα, ενώ ο Νέστορας Στεφανίδης στο 83΄ισοφάρισε για την ομάδα του Χάβου.

Το fun fact στην όλη υπόθεση είναι πως τότε στον Παναιτωλικό, έπαιζε ο Ανέστης Αναστασιάδης αλλά και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία Μάριο Γκούρμα.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Το δεύτερο παιχνίδι που έπαιξε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος ήταν στο γήπεδο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καθώς τότε ήταν προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Στις 20 Αυγούστου λοιπόν ο Αστέρας του Χάβου υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Μάλιστα, τότε ο Χάβος είχε στην ομάδα του τον Ελίνι Δημούτσο, τον οποίο έχει και τώρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button