FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο συνδετικός κρίκος… του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη!(pics)

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος συνδέει τον ΠΑΣ Λαμία και την Ξάνθη; Το LamiaSports συνεχίζει το pre game show και σας έχει την απάντηση στο ερώτημα.

Έχοντας δει τι είχε γίνει στα περσινά δύο παιχνίδια, αλλά έχοντας συγκρίνει και τα δύο μπάτζετ των δύο ομάδων, συνεχίζουμε εδώ στο LamiaSports τα pre game αφιερώματα για να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη.

Πάμε τώρα να δούμε, τον μοναδικό ποδοσφαιριστή ο οποίος συνδέει με την παρουσία του, τους δύο συλλόγους που θα αναμετρηθούν την Δευτέρα 1/10.

Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης στο παρελθόν.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Καρυπίδη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ αλλά το 2006 έφυγε από την Ελλάδα και μετακόμισε την Σκωτία για λογαριασμό της Χάρτς.

Έπειτα, όταν έφυγε από εκεί δεν επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά πήγε στην Κύπρο για να παίξει στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Όταν επέστρεψε στην χώρα του, φόρεσε με αρκετά μεγάλη επιτυχία τη φανέλα της Ξάνθης από το 2014 έως το 2016.

Με την ακριτική ομάδα ο Καρυπίδης έπαιξε σε 44 παχνίδια, έχοντας μάλιστα και 1 γκολ.

Αυτή την Δευτέρα, ο Καρυπίδης θα βρει μερικούς από τους φίλους που είχε κάνει στην Ξάνθη, καθώς θα έρθουν στο ΔΑΚ Λαμίας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button