Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου… στο Βαγέκας!(vid)

Εκπληκτικό παιχνίδι για την La Liga ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και την Εσπανιόλ.

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 7η αγωνιστική

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Εξαιρετικό παιχνίδι στο Βαγέκας όπου η Ράγιο και η Εσπανιόλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Ντε Τομάς.

Στο 19′ ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από επέμβαση του Αλμπέρτο ο Ιγκλέσιας πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 1-1.

Ο σκόρερ των Καταλανών είχε καλή ευκαιρία στο 29′.  Τελικά το 1-2 ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γκρανέρο να εκμεταλλεύεται μια κόντρα και να εκτελεί.

Η Ράγιο απάντησε νωρίς στην επανάληψη καθώς στο 47′ ο Ντιντάκ ανέτρεψε τον Αντιβικούλα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Κακουτά το εκτέλεσε και έκανε το 2-2. Στο 63′ ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχασε μια από τις ευκαιρίες της χρονιάς όταν δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής προ κενής εστίας.

Στο 73′ ο Εμπάρμπα είχε τεράστια διπλή ευκαιρία όταν αρχικά τον σταμάτησε ο Λόπεθ και στη συνέχεια έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή ο Ερμόσο. HΕσπανιόλ είχε καλή φάση στο 89′ με τον Πέρες που σούταρε άουτ.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Αλμπέρτο, Αντβινκούλα, Αμάτ, Μπα, Άλεξ Μορένο, Ιμπουλά, Κομεσάνια, Κακουτά (65’Πόθο), Μπεμπέ (75’Άλβαρο Γκαρθία), Τρέχο (65’Εμπάρμπα), Ραούλ ντε Τομάς.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Βίκτορ, Νάλντο, Ιγκλέσιας, Σέρχιο Γκαρθία, Μπαπτιστάο (71’Πέρες), Ντιντάκ, Χάβι Λόπεθ, Ρόκα (87’Νταρντέρ), Ερμόσο, Γκρανέρο (82’Μερένδο).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button