Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Η αποστολή της Στυλίδας… και το μήνυμα του ΑΟ Σελλάνων!(pic)

Δείτε με ποιους θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα για τον αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων η ομάδα του ΑΟ Στυλίδας, στο πλαίσιο της πρεμιέρα της Footaball League 2. Γενική είσοδο 10€, ανακοίνωσε η διοίκηση των γηπεδούχων.

Όλα τα όπλα του θα έχει ο προπονητής του ΑΟ Στυλίδας, Κώστας Αλεξίου για την πρώτη αγωνιστική της Football League 2, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας καλείται να αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΑΟ Σελλάνων.

Ο Αλεξίου πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι εξής:

Μήτσου, Σκιαθίτης, Κοντογεώργος, Τέγος, Στυλιανός, Ζωγράφος, Μάγιος, Κουφιώτης Α, Βαρυπάτης Γ, Καββαδίας, Μούτσελος, Μπουσάι, Βαρυπάτης Α, Κουφιώτης Κ, Καραλής, Λέντας, Ξεζώνοτος, Χαλαστάνης, Δημητρέλης, Λιανός, Καμίδης, Κολντρέου, Παπαναστασίου, Τσόντζορας.

Από την άλλη η δικοίκηση του ΑΟ Σελλάνων εκτός από την αποστολή της ομάδας ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10€.

Δείτε την αποστολή των Σελλάνων:

Παπαδόπουλος, Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Τσιρογιάννης, Μπούσδρας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Χατζής, Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Μπακρατσάς, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Κοντός, Μπιτέλης, Τζέκος, Υφαντής, Μπαλτάς, Κουτλής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button