FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η επιστροφή… ενός αρχηγού!(pics)

Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ένα από τα καμάρια της Λαμίας, επιστρέφει σε αποστολή του ΠΑΣ Λαμία.

Πριν από λίγες ώρες ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, για τον αυριανό αγώνα της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague απέναντι στην Ξάνθη.

Η ομάδα του ΠΑΣ, έχει απουσίες καθώς εκτός είναι ο Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ εκτός για τραυματισμό είναι ο Ντέιβιντ Άντρονικ, ο οποίος είναι καταβεβλημένος από το θέμα που αντιμετωπίζε τις τελευταίες ημέρες με το δόντι του.

Επίσης, εκτός για λόγους τακτικής είναι ο Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο Εβγκέν Μπούτνικ, ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο Άγγελος Πινιώτης, αλλά και ο Νίκος Τσούκαλος.

Όμως, μετά απο δύο αγωνιστικές έχουμε μία μεγάλη επιστροφή στις «κυανόλευκες» αποστολές μιας και στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης.

Ο Λαμιώτης μέσος είχε να μπει σε αποστολή από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ φέτος έχει παίξει μόλις μία φορά για 39΄στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα, κλήθηκε από τον Χάβο να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, την οποία υπηρετεί με σθένος και επαγγελματισμό από το 2015, έχοντας 53 συμμετοχές συνολικά, 1 γκολ και 1 ασιστ.

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είχε ενεργό ρόλο στην ενδεκάδα του ΠΑΣ και φόρεσε τη φανέλα του σε 11 ματς, έχοντας συνολικά 706΄ λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, σε αρκετά από τα περσινά παιχνίδια ήταν πραγματικός MVP της ομάδας, καθώς με την γρηγοράδα του, την αποφασιστικότητά του αλλά και την ποιότητά του βοήθησε αρκετά την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμείνει στην SuperLeague στην πρώτη της συμμετοχή. Να τονίσουμε πως είναι ένας εκ των τεσσάρων αρχηγών της «κυανόλευκης» ομάδας, μαζί με τους Αναστασιάδη, Μπλάζιτς και Βάντερσον.

Φέτος, ο ανταγωνισμός που υπάρχει στη θέση του, τον έχει αφήσει εκτός όμως ο αυριανός αγώνας ίσως να είναι η μεγάλη ευκαιρία του Μπουλούλη να επιστρέψει για τα καλά στην ομάδα και γιατί όχι και στην βασική ενδεκάδα αυτής…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button