FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να δουν πως είναι να παίζεις μέσα στο “κάστρο” της Λαμίας! (pics)

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική της Super League πλησιάζει και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Κυριακή.

Ο καιρός μπορεί να είναι συννεφιασμένος και η βροχή να έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα ανά τόπος στην Ελλάδα, όμως αύριο είναι μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία και τίποτα δεν θα την χαλάσει.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα υποδεχθεί την Ξάνθη του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της και αναζητεί μέσα από τα παιχνίδια την αγωνιστική της ταυτότητα.

Από την άλλη όμως, η Λαμία ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς μετά την πρεμιέρα με τον Άρη η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιζε μόνο εκτός έδρας.

Έχει γυρίσει το κουμπί…

Στα τελευταία παιχνίδια του ο ΠΑΣ Λαμία έχει δείξει πως έχει αλλάξει αγωνιστικό προφίλ. Έχασα άδικα από τον Ατρόμητο την 3η αγωνιστική ενώ πήρε παλικαρίσια ισοπαλία εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 2-2.

Όλα δείχνουν πως το “κουμπί έχει γυρίσει” και η ομάδα έχει ανέβει ψυχολογικά, βγάζοντας αυτήν την εικόνα και εντός γηπέδου. Παρόλο αυτά χρειάζεται και κάτι ακόμη…

Χρειάζεται τον κόσμο της ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα της, την στήριζε στα εύκολα και έμπαινε μπροστά φυτά δύσκολα. Ήταν εκεί στα εκτός έδρας ματς της Football League, όπου έδωσαν στη Λαμία την τελευταία χρόνια της εκεί την άνοδο στη Superleague, ήταν όμως παρών και στα εντός έδρας ματς όπου το ΔΑΚ Λαμίας μετατρεπόταν σε “απόρθητο κάστρο”.

Ένα ανάλογο σκηνικό πρέπει να γίνει και αύριο Δευτέρα στο ΔΑΚΛ, με αντίπαλο την Ξάνθη. Η “κυανόλευκη” ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή και αυτή ξεκινάει από αύριο στη Λαμία και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης πρέπει να μετατρέψει και πάλι το ΔΑΚ στο κάστρο των προηγούμενων χρόνων.

Πρέπει να δείξει τη δική της δυναμική η ομάδα και εκτός των τεσσάρων γραμμών και δείξει σε ποδοσφαιριστές και λοιπούς πως είναι να παίζει στο “κάστρο της Λαμίας”.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες… Όλοι στο ΔΑΚ Λαμίας!!! 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button