FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη: Τα έξι «αστέρια» και το Football Manager!(pics+vids)

Άλλο ένα pre game αφιέρωμα από το LamiaSports για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη, με την βοήθεια του Football Manager 2018.

Συνεχίζουμε εδώ στο LamiaSports τα pre game αφιερώματα για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη, αύριο Δευτέρα 1/10, στις 19:00.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς για την 5η αγωνιστική και εμείς θα δούμε ποια είναι τα «αστέρια» της ακριτικής με την βοήθεια του Football Manager 2018.

Ξεκινάμε λοιπόν, με τους έξι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, οι οποίοι κάνουν την διαφορά και στην πραγματικότητα αλλά και στο παιχνίδι:

Ο Μπρίτο παίζει από το 2017 στην Ξάνθη, έχει 22 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Στο FM ο Μπρίτο, πρόκειτα για έναν αρκετά γρήγορο εξτρέμ, με 15 επιτάχυνση, 15 ευκινησία και 14 ταχύτητα.

Επίσης, άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι το 14 στη ντρίμπλα, 12 στις εκτελέσεις πέναλτι και φάουλ αλλά και το 14 στο φυσικό ταλέντο.

Θυμηθείτε την γκολάρα που είχε βάλει πέρυσι με την ΑΕΚ, ο παίκτης της Ξάνθης:

Ο Πάμπλο Ντε Λούκας βρίσκεται στην ομάδα της Ξάνθης από το 2016, έχει παίξει 69 παιχνίδια, έχει 2 γκολ και 3 ασίστς μέχρι στιγμής.

Στο FM ο Ντε Λούκας αποτελεί έναν πολύ έμπειρο και πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχωρίζει για το 15 στις εκτελέσεις φάουλ, τα 13αρια στα μακρινά σουτ, στο μαρκάρισμα, στην ντρίμπλα, στην πρώτη επαφή αλλά και στη σέντρα.

Επίσης, έχει 14 στην τεχνική κατάρτιση, στις πάσες αλλά και στην τοποθέτηση. Όσο αφορά τα φυσικά του προσόντα, έχει 13 στην ευκινησία και στην αντοχή.

Δείτα τα highlights του Πάμπλο Ντε Λούκας:

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν αποτελεί μόνο τον καλύτερο τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά και έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Έχει παίξει σε 71 παιχνίδια με τους Ακρίτες, ενώ έχει δεχθεί 65 γκολ και έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 33.

Στο FM, τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για τον Σέρβο γκολκίπερ είναι το 15 στα αντανακλαστικά, το 13 στην έκταση άλματος και στο μπλοκάρισμα αλλά επίσης και στο μήκος βολέ.

Επίσης, σημαντικά είναι και τα 13αρια στην αποφασιστικότητα, την γεναιότητα, την εργατικότητα αλλά και 12 στην ηγετική ικανότητα.

Οι καλύτερες στιγμές του Ζίβκοβιτς:

Ο Τζέφρεϊ Σαρπόνγκ, είναι ένας έμπειρος 30χρονος εξτρέμ με παιχνίδια σε Τουρκία και Ολλανδία. Ήρθε στην Ελλάδα και την Ξάνθη φέτος το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής έχει παίξει 3 παιχνίδια.

Στο FM, είναι ένας σχετικά γρήγορος εξτρέμ, με 14 στην επιτάχυνση και 13 στην ταχύτητα, ενώ έχει και 12 στην ευκινησία.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έχει 13 στις εκτελέσεις κόρνερ, 14 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στη ντρίμπλα, στην πρώτη επαφή αλλά και στην τεχνική κατάρτιση.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σαρπόνγκ:

Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς ήρθε πέρυσι τον Γενάρι στην Ξάνθη και μέχρι στιγμής έχει δείξει εκπληκτικά στοιχεία ποδοσφαριστή.

Έχει παίξει σε 16 παιχνίδια, έχει 2 γκολ και 2 ασίστς.

Στο FM, αποτελούσε ένα από τα wonderkid (παιδιά θαύματα του ποδοσφαίρου), όταν αγωνιζόταν ακόμη στον Ερυθρό Αστέρα. Τώρα, έχει εκπληκτικά στατιστικά όσο αφορά ελληνική ομάδα, έχοντας 15 στις εκτελέσεις πέναλτι και 13άρια στις εκτελέσεις κόρνερ, στις εκτελέσεις φάουλ, στα μακρινά σουτ, στις πάσες, στην πρώτη επαφή αλλά και στην τεχνική κατάρτιση.

Όσο αφορά τα σωματικά του προσόντα έχει 12 στην αντοχή, τη δύναμη, την επιτάχυνση αλλά και την ταχύτητα.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Τζουρίτσκοβιτς όταν αγωνιζόταν στην Παρτιζάν:

Ο Έρικ Γέντρισεκ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Ξάνθης, καθώς από τον Ιούλιο του 2017 που παίζει στην ομάδα έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια και έχει πετύχει 15 γκολ.

Στο FM, εννοείται πως ο Γέντρισεκ είναι ένας «overkill» επιθετικός για ομάδα της SuperLeague. Από τα στατιστικά του ξεχωρίζουν το 11 στη ντρίμπλα, στις πάσες αλλά στην αντίληψη.

Έχει 12 στην τεχνική κατάρτιση και στη σέντρα ενώ 13 έχει στην πρώτη επαφή και 14 στα τελειώματα. Επίσης, τα 12αρια στην αποφασιστικότητα και την εργατικότητα το ανεβάζουν αυτόματα επίπεδο, μιας και μιλάμε για σέντερ φορ.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα έχουμε 12 στην αντοχή, 13 στην επιτάχυνση, την ταχύτητα και την φυσική αντοχή αλλά και 14 στην ευκινησία και 15 στην ισορροπία.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γέντρισεκ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button