FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γουέμπλεϊ… όπως λέμε ΔΑΚ Λαμίας!(pics)

Δεν διανύουν και την καλύτερή τους κατάσταση τα δύο στάδιο. Για δείτε…

Ο ΠΑΣ Λαμία την Δευτέρα 1/10 υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας την Ξάνθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague, επιστρέφοντας έτσι μετά από έναν μήνα στο γήπεδό του καθώς έπειτα από την πρεμιέρα με τον Άρη, η ομάδα του Χάβου είχε παιχνίδι μόνο εκτός έδρας.

Η Λαμία μπορεί να επέστρεψε στο κάστρο του… όμως ο χλοοτάπητας του ΔΑΚ Λαμίας δεν ήταν σύμμαχος στην προσπάθειά του να πάρει τη νίκη απέναντι στην ακριτική ομάδα.

Το χόρτο, αν και αλλάχθηκε ολοσχερώς, έδειξε να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, με λακούβες που ήταν άκρως επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η μπάλα κυλούσε μετά βίας…

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνεται τις χωρίς λόγ γραμμές στον χλοοτάπητα, ενώ διακρίνονται και οι λακούβες…

Τώρα, ένα άλλο γήπεδο, λίγο πιο σπουδαίο από το δικό μας αντιμετωπίζει και αυτό προβλήματα με τον χλοοτάπητά του.

Ο λόγος για το Γουέμπλεϊ…

Ο εξαιρετικά ζεστός καιρός τον τελευταίο καιρό, έχουν ξεράνει το χορτάρι στο αγγλικό γήπεδο και οι υπεύθυνοι της UEFA βρίσκονται σε εγρήγορση εν όψει του αποψινού ματς της Τότεναμ με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα εκτός από την άμυνά της εν όψει του αγώνα με την Τότεναμ, θα έχει να ανησυχεί απόψε και για τον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ.

Το ασυνήθιστα ζεστό καλοκαίρι που πέρασε η Αγγλία, είχε –εκτός των άλλων- ως αποτέλεσμα την ζημιά στο χόρτο του γηπέδου, καθώς πολλά κομμάτια του είναι από ξερά έως καμένα από τον ήλιο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, πήραν μια ιδέα από την κατάσταση που επικρατεί, ενώ και οι υπεύθυνοι της UEFA είναι ήδη ενήμεροι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button