FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ: Είναι δύο… και τους συνδέουν!(pics)

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ πλησιάζει… και τα pre game αφιερώματα του LamiaSports συνεχίζονται.

Σήμερα, θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που συνδέουν τις δύο ομάδες του ΠΑΣ Λαμία και του ΟΦΗ.

Πρόκεται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτή την στιγμή αγωνίζονται στις δύο ομάδες, ενώ στο παρελθόν ο ένας έχει φορέσει τη φανέλα της άλλης ομάδας.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, τον Ελίνι Δημούτσο ο οποίος έχει περάσει από τον ΟΦΗ, ενώ ο δεύτερος είναι ο Πατρίκ Βουό ο οποίος έπαιζε στον ΟΦΗ, φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του ΠΑΣ για ένα εξάμηνο και επέστρεψε στην ομάδα του Ηρακλείου για να πανηγυρίσει την άνοδο στη SuperLeague.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την ιστορία των δύο ποδοσφαιριστών:

Πατρίκ Βουό

Το Πάτρικ Βουό, τον Αύγουστο του 2016 έρχεται στην Ελλάδα από την Πορτογλία για την ομάδα του ΟΦΗ.

Εκείνη την σεζόν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Football League, όμως η ομάδα του δεν κέρδισε την άνοδο στη SuperLeague.

Παρόλο αυτά ο Βουό τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στη SuperLeague, καθώς το καλοκαίρι κέρδισε την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Λαμία.

Στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, έκατσε μόλις ένα εξάμηνο παίζοντας 11 ματς ενώ πέτυχε μόλις 1, πριν αποχωρήσει και επιστρέψει και πάλι στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, όπου αγωνίζεται και σήμερα.

Ελίνι Δημούτσος

Από την άλλη τώρα, ο Ελίνι Δημούτσος έκανε την αντίθετη πορεία από τον Βουό. Ο Δημούτσος έπαιξε ως δανεικός στην ομάδα του ΟΦΗ, όταν ανήκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Τη σεζόν 2008-2009 λοιπόν, ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ, για 19 παιχνίδια, έχοντας 4 ασίστ και 7 τελικές προσπάθειες.

Φέτος, το καλοκαίρι ο Δημούτσος, υπάγραψε στον ΠΑΣ Λαμία και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 4 ματς της «κυανόλευκης» ομάδας, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία από τις πρώην ομάδες του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button