Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Έχασε στην Ουγγαρία αλλά ελπίζει ο Ολυμπιακός

Την ήττα με 34-29 από την Κόμλο γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία, στπν πρώτο αγώνα για τον Β΄ γύρο του EHF Cup ανδρών στο χάντμπολ.

Οι “ ερυθρόλευκοι” βρίσκονταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, πληρώνοντας τα αμυντικά τους κενά, αλλά και τα τέσσερα χαμένα πέναλτι (τρία στο α΄ ημίχρονο). Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 16-12, οι πρωταθλητές Ελλάδας πλησίασαν στα δύο γκολ (24-22) στα μέσα του β΄ μέρους, αλλά ο ασταμάτητος Ιγκόρ Μάρκοβιτς, που πέτυχε 14 τέρματα (!), διασφάλισε τη νίκη των Μαγυάρων.

Η διαφορά έφτασε ως τα έξι γκολ (32-26 στο 56΄) και έκλεισε στα πέντε (34-29), με τέρμα του Άγγελου Τσίλη στην εκπνοή, και πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της επόμενης Κυριακής (14/10) στο Ρένη, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κρητικός 1, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος 1, Ρέινα 7, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 2, Σανίκης 3, Μπούμπαλο 2, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 2, Δεληχρήστος, Τσίλης 1.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button