Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καθάρισε τη Σασουόλο η Νάπολι (vid)

Μόνη στη 2η θέση παρέμεινε η Νάπολι που κέρδισε με 2-0 τη Σασουόλο.

SERI A’-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 2-0

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Νάπολι κόντρα στη Σασουόλο και  παραμένει μόνη στη 2η θέση.

Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο μόλις λεπτό ο Ουνάς πρόλαβε όμορφα τον Μανιάνι, τον απέφυγε και με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Οι «παρτενοπέι» άγγιξαν  το 2-0 στο 13’, καθώς μετά από ιδανική κόντρα ο Ζιελίνσκι βρήκε τον Μέρτενς, εκείνος πλάσαρε αλλά αστόχησε από κοντά και στο 25’ ο Βέρντο έβγαλε κάθετα στον Ζιελίνσκι αλλά εκείνος νικήθηκε από τον Κονσίλι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στο 35’ ο Οσπίνα απέκρουσε ασταθώς το μακρινό σουτ του Ντζούρισιτς και στο 67’ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και το σουτ του Μπεράρντι. Αλλά στο 72 ο Χισάι από αριστερά έκανε όμορη κίνηση κι έστρωσε στον Ινσίνιε, ο οποίος με φοβερό σουτ από μακριά έκανε το 2-0. Στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ροζέριο της Σασουόλο με 2η κίτρινη κάρτα.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Μαλκουί, Ντιαβαρά (56’ Άλαν), Ρογκ, Βέρντι (69’ Καγιεχόν), Μέρτενς, Ζιελίνσκι, Ουνάς (51’ Ινσίνιε)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μανιάνι, Φεράρι, Λιρόλα, Μαρλόν, Ροζέριο, Μπόατενγκ (69’ Mπαμπακάρ), Μανιανέλι, Nτζούρισιτς, Μπογκά (46’ Μπεράρντι), Λοκατέλι (46’ Μπουραμπιά)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button