Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Σερβίς στο πρωτάθλημα από τη… 2η αγωνιστική

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2018-19, που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Οκτωβρίου. Η πρεμιέρα θα διεξαχθεί τελικώς στις 21 Νοεμβρίου 2018, ενώ η διοργάνωση θα ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική, στις 20 Οκτωβρίου.

Το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που θα τελεστεί στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να έχουν τιμωρημένη έδρα για μία αγωνιστική, αποφασίστηκε να διεξαχθεί υπό το καθεστώς ειδικής διαχείρισης, εκτός αν ως τότε οι «πράσινοι» αποκτήσουν δια της νομικής οδού το δικαίωμα να αγωνιστούν παρουσία του κοινού τους.

Σε άλλες αποφάσεις, εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος στην Α1 Ανδρών και ανακοινώθηκε η ανανέωση της ανανέωσης του συμβολαίου με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ακόμη, ανακοινώθηκε η Επιτροπή Πρωταθλήματος με πρόεδρο τον Αντώνη Τελόπουλο και μέλη τους Γιώργο Παπαδόπουλο (ΑΟΠ Κηφισιάς), Κώστας Γκουμότσιο (Παμβοχαϊκός) και αναπληρωτές τους Γιώργο Χριστόπουλο (Ηρακλής Χακίδας), Γιώργος Πετρίδης (ΑΕ Κομοτηνής).

Σχολιάζοντας την απόφαση της Λίγκας η διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έκανε λόγο για συμπαιγνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κάλεσε, έμμεσα, την ΕΣΑΠ να αναλάβει τις ευθύνες της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button