ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ στον τελικό και την Ιταλία!

Δεν είναι μεγάλο το πρόγραμμα της Τρίτης, ωστόσο μας δίνονται «δυνατές» επιλογές για να πληρωθούμε με τα γκολ. Δράση υπάρχει σε Βραζιλία, Μεξικό, Ρωσία και Ιαπωνία, ενώ καλά πονταρίσματα προκύπτουν επίσης στα φιλικά των εθνικών ομάδων και στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ιταλία – Ουκρανία

Προβλημάτισε στα προκριματικά του Μουντιάλ, συνεχίζει να προβληματίζει και στο Nations League η Ιταλία. Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση και μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει μόλις ένα βαθμό. Στο τελευταίο χρονιά παιχνίδι τους, οι «ατζούρι» ηττήθηκαν 1-0 από την Πορτογαλία. Αντιστρόφως ανάλογη η κατάσταση στην Ουκρανία που έχει το απόλυτο στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Μετά λοιπόν το 2-1 στην Τσεχία, επιβλήθηκε εκτός έδρας της Σλοβακίας με σκορ 1-0. Δείχνουν να ρολάρουν οι φιλοξενούμενοι και δεδομένης της κακής κατάστασης των Ιταλών, θεωρούμε το αμφίσκορο εφικτό. Θα πάμε με το G/G.

Κρουζέιρο – Κορίνθιανς

Τα πάντα γύρω από τον πρώτο τελικό Κυπέλλου κινούνται στην Κρουζέιρο. Η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε δεν αγωνίστηκε με τη Σεαρά για το πρωτάθλημα, εξαιτίας των εκλογών στη Βραζιλία, ενώ έφτασε ως εδώ αποκλείοντας την Παλμέιρας. Μέσω του τροπαίου, θέλει να πάρει οικονομική ανάσα και για αυτό ο θεσμός την ενδιαφέρει. Από την άλλη, για τη φετινή Κορίνθιανς είναι επιτυχία που κατάφερε να φτάσει ως εδώ. Στην «τιμάο» βλέπουν το Κύπελλο ως την ευκαιρία να μπουν στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους και με το μυαλό στο αποψινό ματς, ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τη Φλαμένγκο. Αμφότεροι έχουν μεγάλη ανάγκη από τον τίτλο. Δεδομένου πως υπάρχει και ρεβάνς πάντως, περιμένουμε να δούμε σκοπιμότητα. Θεωρούμε πως θα κριθεί στα όρια του over με το under και για αυτό θα πάρουμε την επιλογή των 2-3 γκολ.

Livescore, Προγνωστικά και τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button