ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ σε Nations League και Segunda Division

Σημαντικές επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής, με δυάδα γκολ να προκύπτει από Nations League και Segunda Division στο στοιχημα προγνωστικα δωρεαν.

Πολωνία – Ιταλία

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από το Nations League και το ματς στο Stadion Śląski. Η Πολωνία δεν μπόρεσε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην Πορτογαλία, με την εντός έδρας ήττα με 2-3 να μετατρέπει το σημερινό ματς σε οριακό. Ιδιαιτέρως κρίσιμο είναι το ματς και για την Ιταλία, η οποία μετρά μία ισοπαλία και μία ήττα με το πέρας των πρώτων δύο αγωνιστικών. Αρκετές απουσίες έχει η Ιταλία, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βεράτι. Από την άλλη, η Πολωνία δεν θα έχει τον τιμωρημένο μέσο Κλιχ, ενώ θέση βασικού διεκδικεί ο Μίλικ. Στοιχηματικά το ενδεχόμενο να πετύχουν αμφότερες από τουλάχιστον ένα γκολ, το βρίσκουμε στο 1.83 και μπαίνει στο κουπόνι μας (G/G).

Γρανάδα – Μαγιόρκα

Περνάμε και στην Ισπανία και τη δεύτερη κατηγορία. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Γρανάδα, η οποία στο πιο πρόσφατο πέρασε από την έδρας της Ρέους με 2-1. Η Γρανάδα έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία και στόχος της σήμερα είναι ακόμα μία ώστε να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Η Μαγιόρκα από την πλευρά της, συνέτριψε με 4-1 την Τενερίφε στο προηγούμενο και βρίσκεται εντός της πρώτης εξάδας. Η Μαγιόρκα είναι καλή στην αντεπίθεση και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα στην έδρα της Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, βρίσκουν δίχτυα με αρκετή ευκολία και το Goal/goal αναμένουμε να επιβεβαιωθεί στο «Nuevo Los Carmenes».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button