Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σιμόν: «Οι παίκτες μου είναι παλαιστές και μαχητές»

Η Κύπρος, στο πλαίσιο του 3ο γκρουπ της League C του Nations League, ύστερα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο Stozice Stadium, στη Λιουμπλιάνα, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Σλοβενία (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με τον Φώτη Παπουλή, έμειναν με 10 στο 66′, λόγω αποβολής του Κάστανου, και ισοφαρίστηκαν στο 83′ από πέναλτι του Σκούμπιτς.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του: «Είπα στους παίκτες μου πως ίσως να χάσαμε κάτι μικρό αλλά κερδίσαμε κάτι μεγάλο. Χτίζουμε χαρακτήρα και DNA. Δεν θυμάμαι την εθνική ομάδα να παλεύει έτσι. Ξέρω, δεν είμαι τυφλός…», δήλωσε σχετικά ο Σιμόν και συμπλήρωσε:

«Αυτό που έκαναν οι παίκτες είναι απίστευτο. Είναι παλαιστές, είναι πολεμιστές οι παίκτες μου. Με τέτοιες εμφανίσεις παίρνει αξία η ομάδα. Βλέπεις τον Πιέρο να έρχεται από την Δανία και να δίνει πάνω από το 100%. Ο Αρτυματάς, ο Μερκής, όλα τα παιδιά, να μην τους αναφέρω όλους. Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, μεγάλο σεβασμό. Το αξίζουν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button