FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία: Οι τότε… και οι τώρα!

Πόσο άλλαξε ο ΠΑΣ Λαμία και η ΑΕΛ από την τελευταία τους συνάντηση στο “AEL FC Arena”;

Τελευταία φορά που οι δυο ομάδες έπαιξαν ήταν στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2017/18 (1-1), δίχως κίνητρο και αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ακόμη κι έτσι πάντως δεν μπορεί κανείς παρά να παρατηρήσει τις μεγάλες αλλαγές και τα λίγα κοινά πρόσωπα που θα ξαναβρεθούν στην AEL FC Arena.

Για τους γηπεδούχους η 11αδα που αγωνίστηκε στις 5 Μαΐου 2018 είναι αλλαγμένη κατά τα 6/11, αφού Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς αποτελούν παρελθόν. Από τον πάγκο άλλοι τρεις (Περόνε, Μακρής, Καρατάσιος) δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΑΕΛ.

Η σύνθεση των Θεσσαλών (με bold οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει): ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς / Σουλούκος, Περόνε, Ζίζιτς, Μακρής, Καρατάσιος, Μπάλλας, Λεοζίνιο.

Στους φιλοξενούμενους υπάρχουν επίσης σημαντικές αλλαγές, με επίσης 6/11 (Παντελιάδης, Κουκόλης, Όμο, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον) να έχουν φύγει από τη Φθιώτιδα, ενώ αντίστοιχα τρεις από τους «παγκίτες» εκείνου του παιχνιδιού δεν συνεχίζουν την καριέρα τους με τα «κυανόλευκα».

Η σύνθεση: Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον / Παπαδόπουλος, Πριντέτα, Άντρονικ, Μπούντνικ, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Φράγκος.

Συνολικά 18 παίκτες από τους 36 έχουν φύγει από τις ομάδες, ενώ αντίστοιχα παρελθόν αποτελούν και οι δυο προπονητές, με τον Σωτήρη Αντωνίου και τον Μπάμπη Τεννέ να έχουν παραδώσει τη σκυτάλη αντίστοιχα στους Τζιανλούκα Φέστα και Μάκη Χάβο. Παράδοξο αποτελεί πως οι Πίτι και Ακόστα θα ζήσουν το… deja vu με την αντίθετη φανέλα, αφού έφυγαν από τη Λαμία και πλέον παίζουν στην ΑΕΛ.

Αμφότερες οι ομάδες ανήκουν σ’ αυτές που άλλαξαν ριζικά κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο κι έτσι αναπόφευκτα οι διαφορές ανάμεσα στα δυο παιχνίδια, που απέχουν μόλις πέντε μήνες και 15 μέρες μεταξύ τους, είναι σημαντικές.

Πηγή: Gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button