FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αντεπίθεση του ΠΑΣ Λαμία… ξεκίνησε!

Και να είστε σίγουροι πως θα έχει σίγουρα και συνέχεια…

Το Σάββατο 20/10 θα το θυμούνται αρκετοί Λαμιώτες φίλοι του ΠΑΣ Λαμία…

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, όχι απλά πήρε τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, όχι απλά πήρε το πρώτο της διπλό αλλά κέρδισε την ΑΕΛ, μέσα στο «AEL FC Arena» με ανατροπή!

Έτσι, με τα γκολ των Χερόνιμο Μπαράλες και Ντένις Επστάιν η Λαμία «γύρισε επιτέλους το κουμπί» και πλέον η «κυανόλευκη» αντεπίθεση ξεκινά!

Μπορεί να ξεκίνησε εκτός έδρας, αλλά θα συνεχιστεί εντός, καθώς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16:00 η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Λαμίας τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδος.

Μία νίκη σε αυτό το παιχνίδι, εκτός ότι θα εξαργυρώσει την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι ποδσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά θα φέρει ένα μικρό βήμα πιο κοντά τον ΠΑΣ, στο φετινό του στόχο.

Για τον λόγο αυτό, η προετοιμασία ξεκίνησε άτυπα σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στο σαββατιάτικο παιχνίδι να κάνουν κανονικά προπόνηση και μάλιστα σκληρή. Αύριο, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΛ, έτσι ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button