FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μόνο η Λαμία και η ΑΕΚ… διπλό με ανατροπή μέσα στο «AEL FC Arena»

Το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στη ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Λαμία δεν ήταν το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, όμως οι συμπτώσεις, τα παράξενα και τα ρεκόρ που προέκυψαν είναι ενδιαφέροντα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ του Μίλος Ντέλετιτς για την ΑΕΛ, που πέρσι είχε πετύχει άλλα τρία σε βάρος της Λαμίας, όλα με τον Σέρβο παίκτη.

Η Λαμία μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με ένα δύσκολο έργο. Για να κάνει την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα έπρεπε να ανατρέψει σκορ. Κάτι που δεν είχε κάνει από το καλοκαίρι του 2017, που παίζει στο Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή. Καμία από τις έξι νίκες στο περσινό πρωτάθλημα δεν έγινε με ανατροπή. Και κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ΑΕΛ στο γήπεδο αυτό για την μεγάλη κατηγορία.

Και η Λαμία τα κατάφερε με γκολ του Μπαράλες και του Επστάιν, για να φτάσει τελικά στην πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με την πρώτη ανατροπή στην ιστορία της. Παράλληλα είναι και η πρώτη φορά που η ΑΕΛ χάνει σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή, που προηγήθηκε στο AEL FC ARENA!

Η τελευταία ομάδα που νίκησε την ΑΕΛ, όντας πίσω στο σκορ, ήταν στις 10 Μαϊου 2009 η ΑΕΚ, που επικράτησε 3-2. Στην έδρα μάλιστα της ΑΕΛ, κάτι τέτοιο είχε να συμβεί εδώ και 12 χρόνια! Από τις 29 Οκτωβρίου 2006, όταν ο ΠΑΟΚ νικούσε στο Αλκαζάρ με 2-1 (45′ Μπασιλά – 65′, 84′ Μιέτσιελ).

Αναφερόμαστε πάντα σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, γιατί η ΑΕΛ είχε υποστεί άλλη μια ήττα με ανατροπή στο AEL FC ARENA, αλλά για τη Φούτμπολ Λιγκ, από τον Παναιγιάλειο τον Φεβρουάριο του 2016.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button