Άλλα αθλήματα

Ο Χάμιλτον για τα χθεσινά λάθη…

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν μπόρεσε εχθές στο γκραν πρι του Οστιν του Τέξας να πάρει τους απαιτούμενους βαθμούς για να πανηγυρίσει τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο του στη Φόρμουλα Ενα, αλλά δεν χάνει τη ψυχραιμία του.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes τερμάτισε στην τρίτη θέση, προηγείται με 70 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Σεμπάστιαν Φέτελ, που τερμάτισε τέταρτος στο γκραν πρι των ΗΠΑ, στη βαθμολογία των οδηγών, με τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Ελπίζω στο επόμενο γκραν πρι στο Μεξικό να τα πάω καλύτερα και να πανηγυρίσω τον τίτλο. Το πρωτάθλημα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη και δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Είμαι ψύχραιμος και πρέπει να πω πως πρώτος στόχος στο Οστιν ήταν να τερματίσω πάνω από τον Φέτελ κι αυτό έγινε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε μεγάλη προσοχή στις επόμενες κούρσες», δήλωσε σχετικά ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο 33χρονος Βρετανός είναι πάντα το φαβορί για να πανηγυρίσει τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του, όπως είχε κάνει και ο θρυλικός Αργεντινός οδηγός, Χουάν Μανουέλ Φάντζιο τη δεκαετία του ’50, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος στην Ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button