FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι παίκτες «κλειδιά» του Λεβαδειακού… και η σύγκριση με τους «κυανόλευκους»!(pics)

Δείτε τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών που παίζουν σημαντικό ρόλο στη φετινή ομάδα του Λεβαδειακού, αλλά και τη σύγκριση με των αντίστοιχων του ΠΑΣ Λαμία, με τη βοήθεια του Football Manager 2018.

Ένα από σημαντικό κομμάτι του pre game show του LamiaSports, όπως έχετε καταλάβει, είναι η σύγκριση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία, με τους παίκτες «κλειδιά» της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας.

Σήμερα, θα δούμε τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Λεβαδειακού, αλλά θα τους συγκρίνουμε κιόλας με τους αντίστοιχους της Λαμίας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Λενί Ναγκίς:

Ο Λενί Ναγκίς, μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις της επίθεσης. Μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει το 13 στη ντρίμπλα του, αλλά και τα δύο 12άρια στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, το 13 στη κίνηση χωρίς μπάλα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, ενώ τα σωματικά/φυσικά προσόντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Έχει 14 στην αντοχή, 15 στην επιτάχυνση, 14 στην ισορροπία, 16 στην ταχύτητα και 14 στη φυσική αντοχή.

Τον Νανγκίς θα τον συγκρίνουμε με τον Θανάση Καραγκούνη του ΠΑΣ Λαμία. Όπως βλέπετε στην τεχνική, στην άμυνα και στην δημιουργικότητα είναι καλύτερος ο Καραγκούνης, αλλά στις υπόλοιπες κατηγορίες υπερτερεί ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού.

Πέτρος Γιακουμάκης:

Ο Πέτρος Γιακουμάκης, είναι ένας 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βέβαια μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, βλέπουμε ότι στις εκτελέσεις φάουλ έχει 12, ενώ στα τελειώματα έχει 13.

Στα ψυχικά, έχει ένα 15 στην αποφασιστικότητα, 16 στην εργατικότητα αλλά και 13 στη κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα, η αντοχή του είναι στο 14, όπως και η ευκινησία και η φυσική αντοχή ενώ στην επιτάχυνση έχει 13.

Τον Γιακουμάκη, θα τον συγκρίνουμε με τον Τάσο Καραμάνο.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, έχει καλύτερα στατιστικά στα σωματικά/φυσικά προσόντα, στην δημιουργικότητα, στην τεχνική αλλά και στα εναέρια. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες έχουμε μία ισοπαλία στα ψυχικά, ενώ ο Γιακουμάκης υπερτερεί στην ταχύτητα και στην άμυνα.

Νταβίντ Μανγκά:

Ο Νταβίντ Μανγκά, είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πάνω από μία θέση της επίθεσης. Μπορεί να παίξει και αριστερά, δεξιά αλλά και στο κέντρο της επίθεσης πίσω και μπροστά.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε πως έχει 13 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στη ντρίμπλα αλλά και 12 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 14 στην αποφασιστικότητα, στη κίνηση χωρίς τη μπάλα ενώ έχει και 13 στο φυσικό ταλέντο.

Στα σωματικά/φυσικά έχει 13 στην αντοχή, στην επιτάχυνση αλλά και 14 στην ταχύτητα…

Τον Μανγκά, θα τον συγκρίνουμε με τον Χακίμ Μαστούρ, του ΠΑΣ Λαμία.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι κατηγορίες είναι μοιρασμένες, με τον Μαγνκά να είναι καλύτερος στην άμυνα, στα ψυχικά, στα εναέρια αλλά και στα σωματικά. Από την άλλη ο Μαστούρ, είναι καλύτερος στην τεχνική, στη δημιοργικότητα αλλά και στην ταχύτητα.

Παύλος Μητρόπουλος:

Ένας πολύ σημαντικός ποδοφαιριστής για τον Λεβαδειακό, είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ένας σκληροτράχηλος αμυντικός χαφ, ο οποίος έχει αρκετή εμπειρία από τη SuperLeague.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο Μητρόπουλος έχει 13 στο μαρκάρισμα, 12 στο τάκλιν αλλά και 12 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 15 στην αποφασιστικότητα, 14 στην γενναιότητα αλλά και 15 στην επιθετικότητα και στην εργατικότητα.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα έχει 14 στην αντοχή, 13 στην δύναμη και 12 στην ισορροπία και στην ταχύτητα.

Τον Μητρόπουλος, θα τον συγκρίνουμε με τον Ελίνι Δημούτσο της Λαμίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, όμως ο Δημούτσος είναι καλύτερος στα σωματικά προσόντα, στην ταχύτητα αλλά και στη δημιουργικότητα.

Μάρκο Μαρκόφσκι:

Επόμενος στη λίστα με τους σημαντικούς, είναι ένας πραγματικός γκολτζής. Ο λόγος για τον Μάρκο Μαρκόφσκι.

Ο Σέρβος, έχει 14 στις εκτελέσεις πέναλτι, 16 στις κεφαλιές καθώς έχει ύψος 1,90 ενώ στα τελειώματα έχει μόλις 12.

Στα ψυχικά,  αυτό που ξεχωρίζει είναι το 12 στην κρίση αλλά και στην εργατικότητα.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα έχει 16 στη δύναμη, 15 στην έκταση άλματος και 15 στην ισορροπία.

Τον Μαρκόφσκι θα τον συγκρίνουμε με το «βαρύ πυροβολικό» της Λαμίας, Χερόνιμο Μπαράλες.

Σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ο Μπαράλες  είναι καλύτερος. Σε αυτές που παίζουν σημαντικό ρόλο για να βγάλεις ένα συμπέρασμα ο Αργεντινός είναι πολύ καλύτερος έχοντας 11 στην τεχνική, 11 στην ταχύτητα και 11 στην επίθεση.

Ντεβίς Επασί:

Ο βασικός τερματοφύλακας του Λεβαδειακού από πέρυσι είναι ο Καμερουνέζος, Ντεβίς Επασί.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, έχει 14 στα αντανακλαστικά, 13 στην έκταση άλματος αλλά και 11 στο μπλοκάρισμα.

Στα ψυχικά, αν και είναι 24 ετών μόνο, έχει 12 στην αντίληψη, στην αποφασιστικότητα αλλά και 13 στη γενναιότητα.

Στα σωματικά, έχει 12 στην αντοχή, 14 στη δύναμη και στη ισορροπία αλλά και 13 στην ευκινησία.

Τον Επασί, θα τον συγκρίνουμε με τον Μπόγιαν Σαράνοφ, τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία.

Η εμπειρία του Σαράνοφ, έχει ανεβάσει αρκετά τα στατιστικά του Σέρβου τερματοφύλακα καθώς είναι καλύτερος στα σταματήματα σουτ, στη διανομή της μπάλας, στα εναέρια αλλά και στην επικοινωνία.

Σουμπίνιο:

Επόμενος στη λίστα, ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο. Το αγαπημένο παιδί της Λιβαδειάς. Ο Σουμπίνιο είναι το κλασσικό «δεκάρι» από τη Βραζιλία, ο οποίος έχει φουλ τεχνική, πάσα και τελειώματα αλλά τα σωματικά του προσόντα είναι τραγικά.

Στα τεχνικά, βλέπουμε πως έχει 13 στις εκτελέσεις κόρνες, 14 στις εκτελέσεις πέναλτι και 15 στις εκτελέσεις φάουλ. Επίσης, 15 έχει στα μακρινά σουτ και στις πάσες. Τέλος, έχει 14 στη ντρίμπλα, 13 στη σέντρα και στα τελειώματα αλλά και 14 στην τενχική κατάρτιση.

Από τα ψυχικά, έχει 16 στην δημιουργικότητα το οποίο είναι και το μοναδικό που ξεχωρίζει.

Στα σωματικά τώρα, η μεγαλύτερη βαθμολογία που έχει είναι το 12 στην ευκινησία.

Τον Σουμπίνιο, θα τον συγκρίνουμε με τον Φακούντο Μπερτόλιο, το «δεκάρι» του ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί να είναι αρκετά ποιοτικός ο Σουμπίνιο και μπορεί πριν από λίγα χρόνια να ήταν ένα μεγάλο ταλέντο, παρόλο αυτά τον Μπερτόλιο δεν μπορεί να τον φτάσει. Ο Αργεντινός κερδίζει κατά κράτος τη μάχη μεταξύ τους, καθώς έχει υψηλότερα βαθμολογία σε έξι κατηγορίες όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω.

Γιώργος Ζησόπουλος:

Και περνάμε και στον τελευταίο ποδοσφαιριστή, τον Γιώργο Ζησόπουλο. Ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με πάνω απο 200 συμμετοχές στη SuperLeague.

Ο Ζησόπουλος έχει στα τεχνικά χαρακτηριστικά 13 στο μαρκάρισμα και 15 στα τάκλιν, ενώ έχει και ένα 11 στη σέντρα.

Τα ψυχικά του είναι πολύ αναβασμένα, καθώς είναι 33 ετών. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ηγετική του ικανότητα η οποία είναι στο 14, ενώ η ομαδικότητά του είναι στο 13.

Στα σωματικά/φυσικά προσόντα ο Ζησόπουλος έχει 13 στην αντοχή, 15 στη φυσική αντοχή και τρία 12άρια σε δύναμη, έκταση άλματος και ισορροπία.

Τον Ζησόπουλο θα τον συγκρίνουμε με τον Ανέστη Αναστασιάδη, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού κανονικά αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, τα τελευταία χρόνια παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Μοιρασμένες είναι οι κατηγορίες με τον Αναστασιάδη να είναι καλύτερος στθς εναέριες μονομαχίες, ενώ ο Ζησόπουλος στα ψυχικά και στη ταχύτητα. Στην άμυνα και οι δύο έχουν από 13, όπως στα φυσικά προσόντα που έχουν από 11.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button