FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… στο Football Manager 2019!(pics)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει το νέο ΠΑΣ Λαμία με τη βοήθεια του προσομοιωτή προπονητικής Football Manager 2019.

Αρκετές φορές έχετε διαβάσει στο LamiaSports άρθρα για τον ΠΑΣ Λαμία και τους ποδοσφαιριστές του, τα οποία βασίζονται στο video game ή προσομοιωτή προπονητικής Football Manager 2019.

O νέος τίτλος του παιχνιδιού έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες την «beta» έκδοσή του και όπως καταλάβατε το «LS» έχει στην κατοχή του τον προσομοιωτή και θα σας παρουσιάσει την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία με τη βοήθεια του Football Manager 2019.

Ας ξεκινήσουμε:

Σε αυτή την εικόνα βλέπετε το «surface» της Λαμίας εντός του παιχνιδιού.

Βλέπετε την πορεία της ομάδας ανά τα χρόνια σε Football League και SuperLeague, ενώ στα δεξιά σας μπορείτε να δείτε τον προπονητή της ομάδας (και έχουμε νέο προπονητή… Εμένα!) ενώ από κάτω έχει τον πρώτο και τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας, δηλαδή τον Ανέστη Αναστασιάδη και τον Μάρκο Μπλάζιτς.

Επίσης, έχει και τον ποδοσφαιριστή «αστέρι» της ομάδας ή αλλιώς όπως τον αναφέρει ο «αναντικατάστατος», ο οποίος είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Επίσης, μπορείτε να δείτε και τις δύο εμφανίσεις της ομάδας, την πρώτη και τη δεύτερη αλλά δεν μπορείτε να δείτε την τρίτη εμφάνιση της ομάδας… την πορτοκαλή η οποία για κάποιο λόγο τον οποίο δεν γνωρίζουμε η Sports Interactive δεν την πρόσθεσε.

Ο προπονητής

Μάκης Χάβος. Ένας πραγματικά πολύ καλός Έλληνας προπονητής, έχοντας 14 στην άμυνα, 13 στη δουλειά με νεαρούς αλλά και 12 στη μετάδοση κινήτρου και 19 στην προσαρμοστικότητα.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες:

Αμυντικοί:

Μέσοι:

Μεσοεπιθετικοί:

Επιθετικοί:

Το σύστημα του Μάκη Χάβου… μέσω του Football Manager 2019

Το σύστημα που παίζει ο ΠΑΣ Λαμία φέτος είναι το 4-2-3-1 έχοντας τον Σαράνοφ στο τέρμα, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Βάντερσον αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ο Αναστασιάδης ή ο Πλιάτσικας με τον Ντάνιελ Αντέτζο.

Στο κέντρο, Μάρκο Μπλάζιτς και Ελίνι Δημούτσος, ενώ στη θέση του «δεκαριού» ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Δεξιά ο Θανάσης Καραγκούνης, αριστερά ο Ντένις Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Τα αστέρια της ομάδας

Φακούντο Μπερτόλιο

Ο Μπερτόλιο στην πραγματικότητα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται. Όμως και στο Football Manager 2019 όπως μπορείτε να δείτε ο Αργεντινός είναι πραγματικά φοβερός.

Έχει 11 στις εκτελέσεις κόρνερ, 12 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στα μακρινά σουτ ενώ έχει 14 στις κατηγορίες ντρίμπλα, πάσες, πρώτη επαφή.

Στα τελειώματα έχει 15 ενώ στις σέντρες έχει 12.

Στα ψυχικά, ξεχωρίζει το 14 ομαδικότητα και την φυσικό ταλέντο ενώ επίσης το 13 στη δημιουργικότητα είναι σημαντικό στοιχείο.

Τέλος, έχει 12 στην αντοχή, στην επιτάχυνση, στην ισορροπία και στην ταχύτητα. Επίσης, έχει 14 στην ευκινησία.

Λάζαρ Ρόμανιτς

Από την άλλη, ο δεύτερο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λαμίας μέσα στο FM 19 είναι ο νεαρός Λάζαρ Ρόμανιτς.

Ο Σέρβος, έχει πολύ ανεβασμένα στατιστικά τα οποία τον τοποθετούν ως «wonderkid» της ομάδας.

Ο Λάζαρ, έχει 12 στις εκτελέσεις πέναλτι, στη ντρίμπλα και στην πρώτη επαφή. Έχει 11 στα τελειώματα και 13 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 13 στην αποφασιστικότητα, στο φυσικό ταλέντο και 12 στη κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα ο Ρόμανιτς έχει 13 στην έκταση άλματος, στην επιτάχυνση, 11 στην ευκινησία αλλά και 12 στην ταχύτητα και στη φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button