Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ψάχνοντας τη νίκη στη Βουδαπέστη!

Η αφετηρία του δεύτερου γύρου στην φάση των ομίλων του Europa League ξεκινάει απόψε για όλες τις ομάδες και για τον ΠΑΟΚ η αρχή θα γίνει από την Βουδαπέστη.

Από το στάδιο Grupama της ουγγρικής πρωτεύουσας όπου στις 7.55 θα αναμετρηθεί με την γηπεδούχο Βίντι του Μάρκο Νίκολιτς, σε μια προσπάθεια να ξαναπάρει πίσω τους βαθμούς που “πέταξε” στο πρώτο παιχνίδι πριν δυο εβδομάδες (25/10).

Η αποστολή δεν είναι εύκολη αν αναλογιστεί κανείς πως η Βίντι ήρθε αθόρυβα στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι και πέρασε με ένα καθαρό 0-2 από την θερμή Τούμπα, αιφνιδιάζοντας τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.

Τώρα από εκείνη την αναμέτρηση, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης, ευελπιστεί μα κρατήσει μόνο το “δίδαγμα” που λέει πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος όσο και αν λογίζεται σαν αουτσάϊντερ.

Για το αποψινό παιχνίδι λοιπόν ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα στην Βουδαπέστη και είναι έτοιμος για μια 90λεπτη “μάχη” με στόχο τη νίκη.

Απέναντι στην Βίντι εξακολουθεί να θεωρείται φαβορί, αφού έχει ομάδα πολλαπλασίως ακριβότερη και με ταλέντο σε κάθε γραμμή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκουδεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα ξεκινήσει με τον Μαουρίσιο, που θα τον έχει στον πάγκο.

Όπως όλα δείχνουν κάτω από τα γκολπόστ θα μείνει ο Πασχαλάκης. Έτσι το σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ θα συγκροτήσουν οι Πασχαλάκης- Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς και Λημνιός.

Ο Μάρκο Νίκολιτς θα στηρίξει στις αντεπιθέσεις την τακτική του και θα παίξει με 4-3-2-1. Οπως φαίνεται δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές από το σχήμα που νίκησε στην Τούμπα και στηρίζει πολλά στους Αρμιν Χότζιτς, στον Βόσνιο επιθετικό μέσο, στον τερματοφύλακα Κόβακσιτς, στον Αφρικανό αμυντικό Στοπιρά και στο δίδυμο επιθετικών Χούστι και Σκέποβιτς.

Η ενδεκάδα εικάζεται πως θα είναι: Κόβακσιτς, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπιρά, Νικόλοφ, Χάτζιτς, Πατκάϊ, Νεγκό, Χούστι και Σκέποβιτς.

Γήπεδο: Γκρουπάμα Αρένα

Διαιτητής: Αλί Παλιμπιγίκ (Τουρκία)

Τηλεόραση: Cosmote sport 2 HD

Φόρμα ομάδων: Βίντι: 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς

ΠΑΟΚ: 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια

Θερμοκρασία: 10 C την ώρα του αγώνα

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button