FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χερόνιμο Μπαράλες vs Αστέρας Τρίπολης: Η πρώτη φορά!(pics+vid)

ΠΑΣ Λαμία ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης ή αλλιώς ο Χερόνιμο Μπαράλες ενάντια στην πρώην ομάδα του! Η ιστορία του Αργεντινού με τους Αρκάδες!

Μαζί είχαν γράψει μερικές από τις χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Στα δυο χρόνια 2013/15 παραμονής του στην Τρίπολή, ο Χερόνιμο Μπαράλες είχε στεφθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (2014/15 17 γκολ), απέκλεισαν την Μάιντς και προκρίθηκαν στην φάση των ομίλων του Europa League, πανηγύρισαν την τρίτη θέση- υψηλότερη της ιστορίας- στην τελική κατάταξη της λίγκας που τους χάρισε και το απ ευθείας εισιτήριο για τον όμιλο του επόμενου Europa League.

Αυτή η σχέση γκρεμίστηκε το καλοκαίρι του 2015, όταν άρχισαν να φτάνουν οι πρώτες επίσημες προτάσεις για την αγορά του Αργεντινού επιθετικού. Οι Αρκάδες ζητούσαν περίπου δυο εκατομμύρια για να τον πουλήσουν, νούμερο αρκετά τσουχτερό αναλόγως της ηλικίας του.

Ο Μπαράλες που ήξερε ότι υπήρχε ρήτρα 400.000 ευρώ στο συμβόλαιο του δεν μπορούσε να καταλάβει και να εξηγήσει πως έπειτα από τέτοια σεζόν δεν υπήρχε καμία ομάδα διατεθειμένη να πληρώσει αυτό το ποσό. Σκαλίζοντας την υπόθεση πληροφορήθηκε πως ο ατζέντης του Χουάν Κρουζ Ογιέρ δεν ενημέρωνε τις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι υπάρχει αυτή η ρήτρα και ζητούσε επταψήφια νούμερα, κοντά στα θέλω του Αστέρα.

Αυτός ήταν και ο λόγος για την μετωπική σύγκρουση. Ο Μπαράλες εν μια νυκτί μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από την Τρίπολη, κατηγορώντας την ομάδα και τον ατζέντη του ότι τα έχουν κάνει πλακάκια για να βγάλουν λεφτά στην πλάτη του.

Ο Αργεντινός βρήκε άμεσα τα χρήματα της ρήτρας από την τουρκική Σίβασπορ και πήρε τον δρόμο για την Τουρκία. Ο Αστέρας απείλησε για δικαστική διαμάχη, μην αναγνωρίζοντας την ρήτρα αλλά ο δικηγόρος του Μπαράλες είχε ήδη κάνει επαφή με την FIFA που του είπε ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό τη ρήτρας είναι νόμιμο και άναψε το πράσινο φως στην μετακίνηση.

Από τότε οι δυο πλευρές δεν έχουν ξαναβρεθεί… Κάτι που αναμένεται να συμβεί το απόγευμα της Κυριακής στην Λαμία. Εχουν να πούνε πολλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αν και στα πρώτα τρία χρόνια που συνέχισαν χώρια, τίποτα δεν πήγε καλά. Ο μεν Αστέρας τις προηγούμενες σεζόν μαχόταν για να σωθεί και πέρσι τον χειμώνα επέστρεψε δριμύτερος στην ελίτ του πρωταθλήματος, ο δε Μπαράλες, υπέστη ρήξη χιαστού, άλλαξε τέσσερις ομάδες και κατάφερε να βρει δίχτυα μόνο στην δεύτερη κατηγορία της Μαλαισίας! Τώρα είναι ζεστός με τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και αποτελεί πρόκληση για αυτόν να… πονέσει τον Αστέρα.

πηγή: to10.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button