Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκείνοι που ακόμη… ψάχνονται!(pics)

Στην κατηγορία υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι για να κάνουν τη διαφορά μεσοεπιθετικά, όμως δεν έχουν βρει τα πατήματά τους…

Κάθε άνθρωπος, όχι απλά ο ποδοσφαιριστής, χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί πλήρως σε μία ξένη χώρα. Μερικές φορές μάλιστα δεν θα καταφέρει ποτέ να «κολλήσει», αλλά στην μπάλα αυτό ενδέχεται να αποδειχθεί… καταστροφικό.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο παίκτης δεν αποδίδει όπως ξέρει και όλοι βγαίνουν χαμένοι (ομάδα, αθλητής κτλ). Στη Super League έχουμε ορισμένες περιπτώσεις καλοκαιρινών μεταγραφών, που αποκτήθηκαν με σκοπό να κάνουν τη διαφορά από τη μέση και μπροστά, αλλά ακόμη «ψάχνονται». Βέβαια για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αυτό δεν «μεταφράζεται» σε εξελίξεις ενόψει Ιανουαρίου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση καλούνται να βρουν άμεσα τα πατήματά τους, κάτι που θα αλλάξει και την εικόνα των συλλόγων τους.

ΛΕΝΙ ΝΑΝΓΚΙΣ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Ο 24χρονος ακραίος αποτέλεσε τη μεταγραφή «όνομα» του Λεβαδειακού, αλλά μέχρι στιγμής κινείται σε ρηχά νερά. Σε 8 εμφανίσεις του έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ, παίρνει λίγες προσπάθειες (8 τελικές), δεν μετρά κάποια ασίστ και σε γενικές γραμμές δεν θυμίζει τον παίκτη που ήταν στη Βαλενσιέν ή την Καέν. Με τον Σουμπίνιο να αποτελεί πλέον παρελθόν και τον Γιακουμάκη να μην ξεκινά βασικός για εξωαγωνιστικούς, όπως φαίνεται, λόγους, καλείται άμεσα να ανεβάσει την απόδοσή του.

ΟΡΕΣΤ ΚΟΥΖΙΚ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

Ο Ουκρανός φαίνεται πως ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί και δείχνει «σκιά» του καλού του εαυτού. Σε 4 εμφανίσεις του ακόμη δεν έχει σκοράρει ή δώσει κάποια τελική πάσα, ενώ μετρά ελάχιστες τελικές (μόλις 3) και κανένα εύστοχο γέμισμα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως ακόμη χρειάζεται χρόνο.

ΧΑΣΙΜ ΜΑΣΤΟΥΡ (ΛΑΜΙΑ)

Η απόκτησή του ήταν ένα από τα «μπαμ» του καλοκαιριού, όμως ακόμη ο Μαροκινός δεν έχει κάνει τη διαφορά για λογαριασμό της Λαμίας. Μετά από 3 συμμετοχές του παραμένει «άσφαιρος», ενώ έχει κάνει μόνο μία τελική, το άστοχο πέναλτι του Αγρινίου, που μετέτρεψε σε γκολ ο Αντέτζο.

ΜΑΤΙΑΣ ΝΤΕΦΕΝΤΕΡΙΚΟ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)

Φτάσαμε μέσα Νοεμβρίου και ακόμη δεν έχουμε δει εν δράση τον πάλαι ποτέ διεθνή φορ της Αργεντινής.  Ο 29χρονος μάλιστα ήταν εκτός αποστολής της πρόσφατης αναμέτρησης με τον Αρη.

ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν πέρσι εκ των κορυφαίων της UCAM Μούρθια και με τη φανέλα της σημείωσε 12 γκολ. Με τους Αρκάδες όμως παραμένει «άσφαιρος» σε 7 εμφανίσεις του στη Super League (σκόραρε στο Κύπελλο), ενώ δεν έχει βοηθήσει και στο δημιουργικό σκέλος (0 ασίστ, 2/6 εύστοχα γεμίσματα).

ΠΕΤΑΡ ΚΟΥΝΙΤΣ (ΑΕΛ) 

Η ΑΕΛ έχει αρκετά φορ, όμως ο Κούνιτς είναι ο θεωρητικά βασικός της. Ωστόσο ο Βόσνιος ακόμη δεν έχει σκοράρει, μετά από 8 εμφανίσεις του στην κατηγορία. Μάλιστα έχει πάρει και πολύ λίγες τελικές (μόλις 7).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button