FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία… με τις περισσότερες ισοπαλίες!

Έχουμε φτάσεις στην 10η αγωνιστική και ο ΠΑΣ Λαμία έχει «μαζέψει» 11 βαθμούς, με τις ισοπαλίες να παίζουν σημαντικό ρόλο.

Κάθε αγωνιστική εκτός από δράση αναδεικνύει και τα δικά της ρεκόρ και παράξενα. Στην 10η είχαμε το γρηγορότερο γκολ για φέτος, ένα ακόμα 1-1 στο ντέρμπι και άλλα πολλά. Διαβάστε μερικά από αυτά.

– Ο Ατρόμητος Αθηνών νίκησε για έβδομη φορά στην ιστορία του την ΑΕΚ. Ωστόσο και οι έξι προηγούμενες ήταν με 1-0! Το γκολ του Κουλούρη στο φινάλε σταμάτησε την… παράδοση.

– Ο Ματέο Γκαρσία πέτυχε το γρηγορότερο γκολ της σεζόν, στο 19ο δευτερόλεπτο του αγώνα Απόλλωνα – Άρη.

– Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την έκτη διαδοχική ήττα στην έδρα του, νέο αρνητικό ρεκόρ της ομάδας στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

–  Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα ρεκόρ του. Τώρα έχει 36 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία στην έδρα του!

– Η Λαμία είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (5) και τα περισσότερα 0-0 (3). Αντίθετα μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία είναι ο Άρης.

– Η Λαμία έμεινε χωρίς ήττα για έβδομο παιχνίδι (4η – 10η αγωνιστική) ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε κάνει πέρσι (8η – 14η αγωνιστική).

– Ο Χουάν Μουνάφο είναι πλέον ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες στη Super League Σουρωτή με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (104).

– Ο Απολλων Σμύρνης για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και μέσα στο 2018, κατάφερε να ισοφαρίσει παιχνίδι. Ταυτόχρονα ο Άρης νίκησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι που δέχτηκε γκολ.

–  Και τα τέσσερα τελευταία ισόπαλα παιχνίδια σε ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό είχαν το ίδιο σκορ, 1-1. Επίσης τα έξι από τα επτά τελευταία ήταν 1-1.

– Αν οι αγώνες έληγαν στο πρώτο ημίχρονο, η βαθμολογία θα ήταν Πανιώνιος και Λάρισα 17, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ 16, Ατρόμητος Αθηνών 15.

– Και οι δύο τελευταίες εντός έδρας ήττες της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή είναι από τον Ατρόμητο Αθηνών. Από την πρωτοχρονιά του 2016 η ΑΕΚ έχει τέσσερις ήττες στην έδρα της, όλες από ομάδες της Αθήνας, δύο από τον Ατρόμητο, μια από τον Παναθηναϊκό και μια από τον Πανιώνιο (στα πλέι οφ).

–  Στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, το ένα τουλάχιστον ημίχρονο δεν είχε γκολ. Μόνο στο δευτεριάτικο παιχνίδι στη Ριζούπολη μπήκαν γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button