FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα “ματιά” του ΠΑΟΚ πάνω στο Μελίσσα!

Το loanees report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία, Νίκου Μελίσσα.

Ασταμάτητος ο Κουλούρης, ασίστ οι Γιαννούλης και Λάμπρου, ευρωπαϊκό γκολ και πρωτάθλημα για τον Πέδρο Ενρίκε. Το Loanees Report του paokfc.gr σας παρουσιάζει τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική.

Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε μέσα στην εβδομάδα πέτυχε γκολ στη νίκη της Αστάνα με 2-1 επί της Γιάμπλονετς για το UEFA Europa League, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο, ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το Σαββατοκύριακο ήρθε η ώρα των πανηγυρισμών, καθώς η Αστάνακατέκτησε το πρωτάθλημα Καζακστάν, μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Ίρτις Παβλοντάρ, με τον Ενρίκε να αγωνίζεται για 60 λεπτά.

Χάρης Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης έμεινε στον πάγκο της Κορτράικ, στην εντός έδρας ήττα από τη ΣταντάρΛιέγης με 0-2.

Τιμπό Μουλέν

Ο Τιμπό Μουλέν επέστρεψε σε αποστολή της Ανκαραγκουτσού μετά τον τραυματισμό του, αλλά δεν πήρε χρόνο στην ήττα με 2-0 από την Κόνιασπορ, εκτός έδρας.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ήττα της Φορτούνα Σιτάρντ από την Φένλο με 3-2 εκτός έδρας, έχοντας θετική παρουσία, με μία ασίστ.

Γιάννης Μυστακίδης

Γιάννης Μυστακίδης δεν ήταν στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΛ στη Λάρισα, λόγω τραυματισμού.

Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη μάχη του ΟΑΚΑ, που βρήκε τον Ατρόμητο να θριαμβεύει με 0-2 επί της ΑΕΚ. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός συνέβαλε τα μέγιστα για να κρατήσει η ομάδα του ανέπαφη την εστία της .

Δημήτρης Γιαννούλης

Μεγάλη εμφάνιση του Δημήτρη Γιαννούληστο διπλό του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου ήταν εξαιρετικός, συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Ρισβάνη, με εκτέλεση κόρνερ, την δεύτερη του στη φετινήSuper League Σουρωτή και τέταρτη στη σεζόν.

Ευθύμης Κουλούρης

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ευθύμης Κουλούρηςπου βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, στην μεγάλη νίκη του Ατρομήτου μέσα στο ΟΑΚΑεπι της ΑΕΚ με 0-2.

Μάρκο Μιχόγεβιτς

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό, με τους Κρητικούς να χάνουν με 2-1.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είδε από τον πάγκο την ήττα του ΟΦΗ στη Λιβαδειά.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας πήρε φανέλα βασικού και κράτησε ανέπαφη την εστία του στο εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Μανώλης Πατράλης

Γεμάτο 90λεπτο για τον Μανώλη Πατράληστην Κρήτη, όπου η Δόξα Δράμας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Πλατανιά.

Ιλία Μαρκόφσκι

Φανέλα βασικού για τον Ιλία Μαρκόφσκι, που αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ισοπαλία του Αιγινιακού στην έδρα της ΑΕΠ Ηρακλής, με τον Ουκρανό άσο να έχει καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Κρίστι Κούστα

Ο Κρίστι Κούστα δεν χρησιμοποιήθηκε στο ΑΕΠ ΗρακλήςΑιγινιακός 1-1.

Ο Γκιόργκι Μούτσα έμεινε στον πάγκο, ο Γιώργος Κάκκο έπαιξε για 60 λεπτά, πριν αντικατασταθεί από τον Νικόλα Ματθαίου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος για 70′, στην εκτός έδρας ήττα της ΑΕ Καραϊσκάκης από τον Ηρόδοτο με 2-0. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button