Άλλα αθλήματαΣτοίχημα

Ταξίδι στην Λιθουανία για τον Προμηθέα

Φτώχο το πρόγραμμα σήμερα και η ομάδα του foxbet μας αναλύει το ματς Νεπτούνας – Προμηθέα Πάτρα για το Fiba Champions League.

Η Νεπτούνας η οποία παλαιότερα είχε περάσει και από την Ευρωλίγκα για μία σεζόν, είναι από τα αουτσάιντερ του ομίλου. Ομάδα που φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Λιθουανίας με ρεκόρ 9 νίκες και μόνο μία ήττα (από την αντίπαλο της ΑΕΚ, Λιετκαμπέλις εντός έδρας) έχοντας κερδίσει μέχρι και τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Στο Champions League έχασε στην παράταση από τη Βίρτους και στο καλάθι από την Οστάνδη. Ομάδα που στηρίζεται στις πολλές επιθετικές λύσεις αφού διαθέτει ισορροπημένο ρόστερ από το οποίο ξεχωρίζει ο πρώην παίκτης ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου και ΑΕΚ Τόμας Ντελινικάιτις, ο πρώην παίκτης του Άρη Κάιλ Ουίβερ και ο δανεικός από τη Ζαλγκίρις Γκίτις Μασιούλις. Υστερεί σχετικά στη ρακέτα όπου είναι σχεδόν μόνος ο Τζεράι Γκραντ.

Ο Προμηθέας απέδρασε και από το Ρέθυμνο κερδίζοντας την ουραγό της Α1 τοπική ομάδα στον πόντο ξεπερνώντας για μία ακόμη φορά κούραση και απουσίες. Η ομάδα της Πάτρας που υπέστη την πρώτη της ήττα την περασμένη εβδομάδα στο Στρασβούργο (χάνοντας το ματς λόγω κούρασης στο τελευταίο τρίλεπτο όταν και κατέρρευσε) κουβαλάει απίστευτη κούραση και συνεχή ταξίδια. Αυτός θα είναι ο 4ος αγώνας της μέσα σε εννέα μέρες και το τρίτο ταξίδι που σημαίνει ότι έχει περάσει 4 από τις 9 μέρες στον… δρόμο, τις άλλες 3 έπαιξε άρα οι προπονήσεις της είναι… σποραδικές. Προσθέστε τις απουσίες των Έλις και Χολ (βασικός ψηλός και γκαρντ αντίστοιχα) εδώ και μία εβδομάδα.

Εκτίμηση

Θα επιμείνουμε για μία ακόμη φορά. Αυτό που κάνει ο Προμηθέας είναι από ένα σημείο και ύστερα αφύσικο. Ομάδα άμαθη στις διπλές υποχρεώσεις, στα ταξίδια, με σημαντικές απουσίες και παίζει όπως έπαιξε εναντίον του Στρασβούργου πριν μια εβδομάδα. Θα είναι τεράστια έκπληξη να αντέξει ξανά…

Πηγη: https://www.foxbet.gr/analysi/168249/neptounas-promitheas

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button