FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πιο έμπειρος… ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Μπορεί αυτή η χρονιά να είναι η δεύτερη του ΠΑΣ Λαμία στην SuperLeague παρόλο αυτα, είναι μία ομάδα αρκετά έμπειρη!

Το πρωτάθλημα είναι κοντά στο να ξεκινήσει και πάλι, μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για το Nations League.

Η 11η αγωνιστική θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να παίζει με τον Πανιώνιο εκτός έδρας, μία ομάδα πολύ ικανή, σε εξαιρετική κατάσταση αλλά και ιστορική.

Όμως, αν κοιτάξει κανείς τα ρόστερ των ομάδων, θα διαπιστώσει πως η Λαμία είναι πιο έμπειρη ομάδα από τον Πανιώνιο.

Βέβαια, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αν σκεφθεί κανείς πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε παίκτες από την ακαδημία της, αλλά και πάλι παίρνει ποδοσφαιριστές ξένους οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία από την SuperLeague.

Πρώτος σε συμμετοχές για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό στη Superleague είναι ο αρχηγός της, ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ, είναι 33 ετών και έχει παίξει 228 φορές στη πρώτη κατηγορία της Ελλάδος, ενώ 142 από αυτές είναι με την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Επόμενος για τον Πανιώνιο, είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας, έχοντας παίξει συνολικά σε 104 παιχνίδια της SuperLeague και σε 105 παιχνίδια της Football League.

Επίσης, έμπειρος σε ματς της SuperLeague είναι και ο Γιάγια Μπανανά. Ο Καμερουνέζος σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας, έχοντας συνολικά 118.

Και κάπου εδώ οι έμπειροι του Πανιωνίου τελειώνουν και ξεκινάμε με τους «κυανόλευκους»:

Πρώτος στη λίστα είναι ο αρχηγός της Λαμίας, ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος έχει 217 συμμετοχές στη SuperLeauge, ενώ στο σύνολο έχει μόλις 69 παιχνίδια στην πλάτη του με τον ΠΑΣ.

Μετά, ακολουθεί ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος έχει και αυτός 217 συμμετοχές στη SuperLeague, όμως έχει ελάχιστες ακόμη με τη φανέλα της Λαμίας.

Έπειτα πάμε στον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος έχει 147 συμμετοχές στη SuperLeague.

Τελευταίος από τους Έλληνες οι οποίοι έχουν «φάει» τη SuperLeague με το «κουτάλι» είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει στο σύνολο 127 συμμετοχές, με τις 110 από αυτές να τις έχει με τον Ατρόμητο.

Πρώτος ξένος σε συμμετοχές στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός έχει αγωνιστεί σε 188 παιχνίδια της Α΄Εθνικής ενώ τα περισσότερα τα έχει σημειώσει με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Τελευταίος, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο οποίος έχει 135 συμμετοχές στη SuperLeague έχοντας παίξει τα περισσότερα φορώντας τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων, στον οποίο ήταν και αρχηγός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button