FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Ρόμανιτς στον Ντουρμισάι… και από τον Μαστούρ στον Οικονομίδη!(pics)

Περνάμε την ώρα μας… συγκρίνοντας τα wonderkids του ΠΑΣ Λαμία και του Πανιωνίου. Εσείς ποιον θα επιλέγατε;

Από την μία ο Πανιώνιος, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζεται στις ακαδημίες και στα δικά του παιδιά, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος τώρα μπαίνει στη διαδικασία «παραγωγής ταλέντων».

Παρόλο αυτά και οι δύο ομάδες έχουν τα ταλεντάκια τους τα οποία τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν είτε στις ομάδες που ανήκουν αυτή την στιγμή, είτε σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Τώρα, με τη βοήθεια του Football Manager 2019, θα συγκρίνουμε τα wonderkid των δύο ομάδων, όπου την ερχόμενη Δευτέρα, θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αγώνα για την 11η αγωνιστική της SuperLeague.

Και αφού μιλήσαμε για wonderkid και ΠΑΣ Λαμία, το μυαλό όλων πάει σε έναν ποδοσφαιριστή υπερταλαντούχο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χακίμ Μαστούρ.

Ο Μαστούρ αποτελούσε μερικά χρόνια πριν, το απόλυτο ταλέντο του Football Manager, αλλά και γενικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πλέον, προσπαθεί να κάνει μία επανεκκίνηση στην καριέρα του και βρίσκεται στη Λαμία για να την βοηθήσει και να βοηθηθεί.

Κοιτώντας την καρτέλα του:

Βλέπουμε ότι τα στημένα του είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, έχοντας 11 στα πέναλτι και 13 στα φάουλ.

Επίσης, στα τεχικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα εξής, η ντρίμπλα στο 15, οι πάσες στο 12, όπως και η σέντρα αλλά και το 14 στην πρώτη επαφή. Η τεχνική κατάρτιση και το φυσικό ταλέντο βρίσκεται στο 17 και το 18 αντίστοιχα.

Όσο αφορά τα σωματικά προσόντα, στην επιτάχυνση έχει 15, στην ευκινησία 14, όπως και στην ταχύτητα ενώ 11 έχει στη φυσική αντοχή.

Από την άλλη, ο «πιτσιρικάς» που «κλέβει την παράσταση» φέτος στον Πανιώνιο, είναι ο Γιάννης Οικονομίδης.

Ο 19χρονος μέσος βρίσκεται στην ομάδα του Πανιωνίου από το 2013, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες των Νεοσμυρνιωτών.

Κοιτώντας την καρτέλα του:

Βλέπουμε ότι, τα μακρινά του σουτ είναι αυτά που ξεχωρίζουν καθώς βρίσκονται στο 13, ενώ στο 12 βρίσκονται η πρώτη επαφή και η τεχνική κατάρτιση. Επίσης, έχει 11 στη ντρίμπλα, στις πάσες αλλά και στο τάκλιν.

Η εργατικότητά του είναι στο 12, αλλά το ίδιο βαθμό έχει και στο φυσικό ταλέντο. Επίσης, έχει 13 στην ψυχραιμία και 11 στην ηγετική ικανότητα.

Στα σωματικά έχει 13 στη φυσική αντοχή, 12 στην ευκινησία και 11 στην έκταση άλματος.

Και επιστρέφουμε και πάλι στον ΠΑΣ Λαμία, για να πάμε σε ένα ακόμη ταλεντάκι της Φθιωτικής ομάδας και ο λόγος για τον Λάζαρ Ρόμανιτς.

O Λάζαρ ήρθε στη Λαμία και την Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε, με σκοπό να δοκιμαστεί και αν έπειθε τότε θα υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο… Και έτσι και έγινε!

Τώρα αγωνίζεται για την ομάδα της Λαμίας και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον Μάκη Χάβο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο.

Κοιτώντας την καρτέλα του:

Βλέπουμε ότι, στις εκτελέσεις πέναλτι έχει 12, στις κεφαλιές και στα μακρινά σουτ έχει 11, ενώ και 13 έχει στην τεχνική κατάρτιση.

Επίσης, ντρίμπλα και πρώτη επαφή βρίσκονται στο 12, ενώ τα τελειώματά του είναι στο 11.

Στα ψυχικά του, βλέπουμε πως έχει 13 στην αποφασιστικότητα, στο φυσικό ταλέντο ενώ 12 έχει στην κίνηση χωρίς τη μπάλα αλλά και στην ψυχραιμία.

Στα σωματικά προσόντα έχει, 13 στην έκταση άλματος και στην επιτάχυνση, ενώ έχει 12 στην ταχύτητα και στην φυσική αντοχή.

Και θα ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί τώρα να αγωνίζεται στον Πανιώνιο αλλά έχει περάσει έναν εκπληκτικό χρόνο στον ΠΑΣ Λαμία.

Και μιλάμε για τον Φιορί Ντουρμισάι.

Ο διεθνής Αλβανός επιθετικός πλέον είναι 21χρονών και έχει αλλάξει εντελώς το επίπεδό του. Φέτος αποτελεί έναν από τους βασικούς σέντερ φορ του Πανιωνίου έχοντας αποδείξει την αξία του, μέσα από τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα αλλά και με την εθνική Αλβανίας.

Κοιτώντας την καρτέλα του:

Βλέπουμε ότι, ο Ντουρμισάι έχει 12 στις κεφαλιές, 11 στη τεχνική κατάρτιση ενώ στα τελειώματα έχει 12, επίσης.

Τα ψυχικά του στατιστικά είναι πολύ ανεβασμένα καθώς έχει 15 στην αποφασιστικότητα, την γενναιότητα, αλλά επίσης έχει 14 στην επιθετικότητα και την εργατικότητα.

Επίσης, έχει 13 στην κίνηση χωρίς τη μπάλα αλλά και 12 στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα έχουμε τον Ντουρμισάι να έχει 14 στην αντοχή, στη δύναμη, στην έκταση άλματος ενώ 13 έχει στην επιτάχυνση, στην ισορροπία, στην ταχύτητα και στη φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button