FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χερόνιμο Μπαράλες: Η φανέλα με το νούμερο «9»!(pics+vids)

Είναι Αργεντινός, είναι ο πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Αντέτζο και τον Επστάιν) και είναι το «βαρύ πυροβολικό» του ΠΑΣ Λαμία.

Έχουμε φτάσει πλέον στο 1/3 της SuperLeague και ήδη έχουμε σχηματίσει μία άποψη για τους σέντερ φορ που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ Λαμία, φέτος έφερε έναν από τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων χρόνων στη SuperLeague μιας και το καλοκαίρι υπέγραψε στην «κυανόλευκη» ομάδα, ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Να θυμήσουμε πως ο Αργεντινός, μερικές σεζόν πιο πριν, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, κάτι που μαρτυρά πως το «μυρίζει» το γκολ.

Στην αρχή της νέας του πρόκλησης στη Λαμία, ο 32χρονος σέντερ φορ δεν είχε ξεκινήσει πολύ ζεστά το πρωτάθλημα όμως έχει «αρχίσει να παίρνει μπρος» και σιγά σιγά βρίσκει δίχτυα.

Σήμερα, θα αναλύσουμε τα μέχρι τώρα στατιστικά του και θα τα συγκρίνουμε με επιθετικούς που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αρχικά, θα δούμε τα γκολ που έχει πετύχει ο Αργεντινός, όπου σε δέκα παιχνίδια και 965 αγωνιστικά λεπτά έχει 3 γκολ και καμία ασίστ.

Συνολικά, ο «Μπάρα» έχει 18 σουτ προς το αντίπαλο τέρμα από τα οποία τα 15 έχουν βρει εστία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο πρώτος σκόρερ της SuperLeague, Ευθύμης Κουλούρης έχει 37 σουτ συνολικά με μόλις τα 13 να έχουν βρει εστία.

Ο Μπαράλες, με το κορμί που διαθέτει έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ειδικά όταν μιλάμε για εναέριες μονομαχίες. Ο Αργεντινός, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 30 φάουλ, έχοντας κάνει 37 στο δύνολο.

Στην υπόθεση πάσα… ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας έχει από τα χαμηλότερα στατιστικά στην κατηγορία. Μόλις το 67% των πασών του είναι εύστοχες, έχοντας 15/23 σωστές μεταβιβάσεις.

Όμως, σε μία άλλη κατηγορία και ίσως πιο σημαντική για έναν σέντερ φορ, ο «κυανόλευκος» επιθετικός έχει το μεγαλύτερο στατιστικό…

Στις εναέριες μονομαχίες λοιπόν, ο Μπαράλες έχει 10/18 κερδισμένες ανά 90λεπτο, κάτι που τον τοποθετεί με ποσοστό 54% στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας ποδοσφαιριστές εκατομμυρίων όπως ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, Μάρκο Λιβάγια αλλά και τον Χασάν του Ολυμπιακού.

Δείτε τώρα αναλυτικά τα στατιστικά και του Μπαράλες αλλά και των υπολοίπων σέντερ φορ της SuperLeague:

Ακολουθούν τα τρία γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα ο Μπαράλες!

πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button