FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η τεχνολογία… «στα πόδια» του ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ένα βήμα πιο κοντά στον επαγγελματισμό έκανε τις προηγούμενες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία… Το LamiaSports, έψαξε και βρήκε το τι προσφέρει το GPS σε μία προπόνηση επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου και σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Σημαντικό ρόλο στις ημέρες που διανύουμε σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας, παίζει η τεχνολογία. Από τα πιο μικρά, έως και τα πιο μεγάλα, η τεχνολογία έχει βρει μεθόδους όπου αρκετά πράγματα τα κάνει να φαίνονται εύκολα ή πολύ πιο απλά προσβάσιμα.

Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να είναι εκτός όλου αυτού, με την τεχνολογία να έχει μπει σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά.

Το ποδόσφαιρο τώρα, ως «βασιλιάς των σπορ» μπαίνει σε αυτή την νοοτροπία σιγά σιγά, με βήματα σταθερά αλλά και πρωτοπόρα. Αρκετές νέες τεχνολογίες έχουν μπει στην οικογένεια του ποδοσφαίρου, άλλωτε για να κάνει πιο ξεκάθαρα μία αμφισβητούμενη φάση ή γκολ, αλλά και για την αναβάθμιση των ομάδων και των ποδοσφαιριστών.

Στο τελευταίο κομμάτι θα παραμείνουμε σήμερα, καθώς με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, πως πλέον η ομάδα έχει το δικό της polar system station, θα σας παρουσιάσουμε τι είναι ακριβώς αυτό που θα φοράνε πλέον οι «κυανόλευκοι» στο κορμί τους.

Η εταιρεία που έχει κάνει συνεργασία η Λαμία, είναι η ελβετική ASI, η οποία ιδρύθηκε το 2011 στη Λωζάνη και η εμπειρία τους βασίζεται σε δύο χαρακτηριστικά, τον αθλητισμό και την τεχνολογία.

Το προϊόν που έχει στην κατοχή του ο ΠΑΣ Λαμία, είναι to FieldWiz, το οποίο είναι το GPS της ASI.

 

Πάμε τώρα να δούμε τι ακριβώς είναι το FieldWiz, το οποίο όπως είδατε εχθές στις φωτογραφίες, θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας.

Μόνο 35 γραμμάρια, ο αισθητήρας FieldWiz είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος αισθητήρας που διατίθεται στην αγορά με το υψηλότερο επίπεδο ολοκλήρωσης: GNSS, IMU, μετρητής καρδιακού ρυθμού, BLE, ANT και ελβετική μηχανική ποιότητας.

Το FieldWiz σάς επιτρέπει να μετράτε τις επιδόσεις της ομάδας σας και να συλλέγετε αξιόπιστα δεδομένα κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ή κατάρτισης για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιώνετε τη στρατηγική σας.

Η τελευταία γενιά τεχνολογίας παρακολούθησης GNSS έως 18Hz σας δίνει την ακρίβεια που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την πρόοδο των παικτών σας, να θέτετε στόχους και να ενθαρρύνετε έναν υγιή ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα. Το FieldWiz πληροί το διεθνές πρότυπο αντιστοιχίας FIFA για ηλεκτρονικά συστήματα επιδόσεων και παρακολούθησης.

Ας αναλύσουμε λίγο τον εξοπλισμό που έχει στα χέρια της η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

Ο αισθητήρας:

Μόνο 35 γραμμάρια, ο αισθητήρας FieldWiz είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος αισθητήρας που διατίθεται στην αγορά με το υψηλότερο επίπεδο ολοκλήρωσης (GNSS, IMU, Heart Rate Monitor, BLE, ANT) και την ελβετική μηχανική ποιότητας.

Τα γιλέκα:

Wiz γιλέκο

Πολύ άνετο και εύκολο στη χρήση.

Wiz HR γιλέκο

Το πιο άνετο πουκάμισο με ενσωματωμένο HR. Εύκολη στην χρήση, χωρίς πρόσθετη ζώνη, all-in-one. Αναπνέει με βελτιστοποιημένη κάλυψη σώματος.

Ειδική έκδοση γυναικών και ανδρών, διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.

Σταθμός σύνδεσης:

Ο μόνος σταθμός σύνδεσης στην αγορά που επιτρέπει έως και 30 συσκευές με ενσωματωμένη οθόνη.

Εύκολο και γρήγορο, ο σταθμός σύνδεσης συγχρονίζει, μεταφέρει και χρεώνει όλους τους ιχνηλάτες για όλη την ομάδα.

Εφαρμογή:

Η προηγμένη, φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα Web FieldWiz σας επιτρέπει να φορτώνετε, να αποθηκεύετε, να απεικονίζετε και να αναλύετε εύκολα τα δεδομένα απόδοσης της ομάδας σας.

Οι μετρήσεις μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και οι πίνακες ελέγχου προσαρμόζονται, γεγονός που σας εξασφαλίζει μια αναφορά που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Τι προσφέρει το GPS:

ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ HR

χτύπους ανά λεπτό

HR max

Μέσος όρος HR

HR ζώνες βασισμένες σε μεμονωμένα HR max

HR μεταβλητότητα *

Ατομικός στόχος εργασίας

Θέση

Συνολική απόσταση

Απόσταση ανά ζώνες ταχύτητας

μέγιστη ταχύτητα

Μέση ταχύτητα

Απόσταση υψηλής έντασης

Στατιστικά στοιχεία του Sprint

Θερμικός χάρτης,

θέση στο γήπεδο % της απόστασης σε ζώνες βήματος

Κίνηση

Επιτάχυνση (όριο σε m / s2)

Επιτάχυνση (όριο σε m / s2)

Βήματα, ρυθμός *

Σοκ *

Jumps *

Ενεργειακή δαπάνη*

Δείτε βίντεο με το πως λειτουργεί η εφαρμογή FieldWiz:

πηγή: asi.swiss.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button