FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Η πόρτα άνοιξε»… και θα ακολουθήσουν και άλλοι!

Η πρώτη αποχώρηση από τον ΠΑΣ Λαμία είναι γεγονός.

Εχθές με μία πραγματικά λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκανέζο αμυντικό χαφ, Αμπντούλ Οσμάν.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήρθε επί Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα, πήρε αρκτέτες ευκαιρίες με προπονητή τον Μάκη Χάβο αλλά δεν έπεισε τελικά κανέναν πως μπορεί να βοηθήσει.

Χαρακτηριστικά, το «πρόβλημα» με τον Οσμάν ήταν πως παρόλο που ήταν αμυντικό χαφ δεν είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Χάβος και δεν έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ήθελε η ομάδα, από ένα «6άρι».

Έτσι και αφού τα βρήκαν οι δύο πλευρές ο Οσμάν αποχώρησε και έγινε ο πρώτος που έλυσε το συμβόλαιό του με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ από την στιγμή που ανέλαβε ο Μακεδόνας προπονητής την ομάδα.

Όμως, δεν αναμένεται να μείνει η Λαμία σε μία αποχώρηση. Όπως είναι γνωστό, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στη λίστα προς αποχώρηση και αφού η πόρτα έχει πλέον ανοίξει θα ακολουθήσουν και άλλοι τον δρόμο του Γκανέζου ανασταλτικού μέσου.

Τώρα για το ποιοι θα ακολουθήσουν τον Οσμάν στην έξοδο είναι αρκετά εύκολο να το σκεφτεί κανείς, αν δει τις συμμετοχές τους, τον οποίον μερικών είναι ακόμη στο «0».

Ο Γενάρης είναι κοντά, άρα αναμένουμε εξελίξεις!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button