ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Διώχνουν» και άλλους τα δημοσιεύματα!

Μετά τον Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος αποχώρησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν.

Ο λόγος για τους Εβγκέν Μπούτνικ και Ντέιβιντ Άντρονικ, με το lamiaole και το gazzeta να αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΣ Λαμία.

Για τον Μπούντικ, λίγο πολύ τα δεδομένα ήταν γνωστά, μιας και ο Ουκρανός πήρε τις ευκαιρίες του πέρυσι, αγωνίστηκε και δεν έπεισε πως μπορεί να προσφέρει.

Από την άλλη όμως, ο Άντρονικ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δουλεύει καθημερινά, έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση, διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία (ειδικά όσο αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ), παρόλο αυτά ευκαιρίες δεν έχει πάρει ούτε επί Τεννέ αλλά ούτε και τώρα με Χάβο.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

Οι Μπούτνικ και Αντρόνικ αναμένεται άμεσα να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Ο Αμπντούλ Οσμάν δεν θα είναι η μόνη χειμερινή αποχώρηση που θα υπάρξει στη Λαμία. Αμεσα κάτι ανάλογο θα συμβεί (τουλάχιστον) με τον Γεβγέν Μπούτνικ και τον Νταβίντ Αντρόνικ. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό, ο πρώτος από το καλοκαίρι, ενώ μόνο ο Μολδαβός αγωνίστηκε ως τώρα στη σεζόν, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΝΠΣ Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button