Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνέχισε νικηφόρα η Θύελλα Ροδωνιάς!(pics)

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η Θύελλα Ροδωνιάς, η οποία υποδέχθηκε στο πλαίσιο της Β΄Φθιώτιδας τη «μαχητική» Αναγέννηση Ν. Γιαννιτσούς στο «Lala Stadium».

Νίκη για τη Θύελλα Ροδωνιάς, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, με σκορ 3-0 επί της Αναγέννησης Ν. Γιαννιτσούς.

Το ματς:

Στις νίκες επανήλθε η γηπεδούχος Θύελλας Ροδωνιά, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, απέναντι στην ομάδα της Γιαννιτσούς, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί, μετά μάλιστα και την αποβολή του Παρασκευιώτη Ε. από το 30΄, για σκληρό μαρκάρισμα.

Μόλις στο 2΄οι γηπεδούχοι έδειξαν τις απειλητικές τους διαθέσεις όταν ο Ντζιαβίδας Γιάννης έπιασε την κοντινή γυριστή κεφαλιά, αλλά πρώτα ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια το αριστερό κάθετο δοκάρι έσωσαν τους φιλοξενούμενους.

Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι στο 4΄, αλλά ο Θεοχάρης δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε απέναντι από τον Γκερπενή, ο οποίος εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 10΄ και πάλι η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους, όταν ο Καλαντζής με ωραία ενέργεια έκανε το σουτ, με τη μπάλα να χτυπά στη συμβολή της αριστερής πλευράς του Βύρλα.

Στο 18΄και 35΄δύο σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη από καλή θέση και μέσα στην περιοχή της Γιαννιτσούς  έφυγαν άουτ. Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους μετά την παράλληλη μπαλιά πάσα του Σχουλή, ο Ντζιαβίδας Γιάννης εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ! Στο 45΄με τη λήξη του ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι έκαναν  το 1-0 με τον Σκαρή, όταν πήρε την ασιστ του Ντζιαβίδα Γιάννη, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Σχουλή, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Βύρλας και ο Ντζιαβίδας Γιάννης που πήρε τη μπάλα, σούταρε από κοντά, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια.

Στο 52΄οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Καλαντζής έβγαλε υπέροχη μπαλιά  στον Ντζιαβίδα Γιάννη, ο οποίος από θέση πλάγια αριστερά με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Πάλι ο Καλαντζής στο 60΄έβγαλε την ωραία σέντρα από δεξιά, ο Σκαρής δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, ο Σχουλής στη συνέχεια σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Τρίτο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 65΄με την κεφαλιά του Σκαρή από κοντά, μετά την υπέροχη σέντρα του νεαρού Φλέσσα .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 70΄με τον Μαγκλάρα, αλλά το πλασέ απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκερπενής. Στο 80΄ασίστ του Σχουλή στον Καλαντζή, ο οποίος απέναντι από τον τερματοφύλακα, έπιασε αδύναμο σουτ, η μπάλα ξέφυγε από τον Βύρλα και ο Σκαρής δεν πρόλαβε στη συνέχεια να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το σκορ στο 90΄με τον νεοεισελθόντα Αμούντζια, ο οποίος έπιασε την κοντινή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σχουλή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βύρλα, για να γίνει έτσι το τελικό 3-0.

Δίκαιο αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους ανώτερους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητής ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Ζαφείρη και Βλάχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. παλιούρας): Γκερπενής, Ζαγγανάς Ν. 70΄λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Φλέσσας, Γεωργαλής, Κόκκοτας, Σχουλής, Ζαγγανάς Η.(65΄Μητράκος), Σκαρής, Ντζιαβιδας Γιάννης, Καλαντζής(80΄Αμούντζιας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Βύρλας, Γιαννούλης(53΄Θεοχάρης Ε.), Κιούσης, Τσακατίκας, Παρασκευιώτης, Γεωργίου(46΄Σκεντεράι), Μαγκλάρας, Γιατσίδης, Θεοχάρης(60΄Πέπερας), Κατσής, Μπισμπιγιάννης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button