FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κόντρα στον πρωτοπόρο… για τη νίκη!(match day)

Ένας ΠΑΣ Λαμία… όλα τα μπορεί! Σήμερα στις 19:00 ο η ομάδα του Μάκη Χάβου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας για την 12η αγωνιστική της SuperLeague. Διαβάστε όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για την αναμέτρηση.

Ημέρα αγώνα η σημερινή για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα υποδεχθεί στις 19:00 τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ της πόλης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έχει μπει πλέον σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων όπου μέσα σε τρία σαββατοκύριακα θα αντιμετωπίσει τους τρεις από τους μεγάλους του πρωταθλήματος.

Την αρχή θα την κάνει σήμερα με τον ΠΑΟΚ, όπου μπορεί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αήττητη, παρόλο αυτά ο ΠΑΣ θα τα δώσει όλα για τη νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα.

Τα νέα της Λαμίας

Ο Μάκης Χάβος είδε με μεγάλη χαρά όλα τα σημαντικά όπλα του να είναι στη διάθεσή του σε όλη την προετοιμασία, τρίβοντας έτσι τα χέρια του για τις αρκετές επιλογές που διαθέτει.

Μεγάλη απουσία, θεωρητικά είναι αυτή του Θανάση Καραγκούνη, με τον Λαμιώτη μεσοεπιθετικό να μένει εκτός αποστολής χωρίς να υπάρχει αιτιολόγηση. Εκτός επίσης είναι και ο Νίκος Μελίσσας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΣ από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τέλος, σήμερα δεν θα βρίσκονται στο ΔΑΚΛ οι φαντάροι της Λαμίας, Κωνσταντίνος Μπουλούλης και Νίκος Τσούκαλος καθώς βρίσκονται στην Ολλανδία με την Εθνική Ενόπλων δυνάμεων.

Τώρα, αν θέλουμε να μπούμε στο μυαλό του Χάβου και να μαντέψουμε την βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, τότε θα έχουμε τους εξής:

Σαράνοφ στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερά ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Ντάνιελ Αντέτζο και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ενώ ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μάρκο Μπλάζιτς και Ελίνι Δημούτσος.

Στη θέση του δεξιού εξτρέμ θα δούμε τον Τάσο Καραμάνο, ενώ στην αντίπαλη πλευρά θα είναι ο Ντένις Επστάιν. Σέντερ φορ της Λαμίας θα είναι ο Αργεντινός Χερόνιμο Μπαράλες, ενώ πίσω του θα έχει τον συμπατριώτη του, Φακούντο Μπερτόλιο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής:

1 Bojan Saranov
73 Γεώργιος Μπαντής

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Hachim Mastour
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
77 Βασίλειος Κωστίκας

 

Τα νέα του ΠΑΟΚ

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης ,Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Βέρνμπλουμ ,Μαουρίσιο , Λημνιός , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά ,Ουάρντα , Πρίγιοβιτς , Άκπομ .

Με την βοήθεια του καλού συναδέλφου και φίλου από τη Θεσσαλονίκη και το PAOKDAY, Στέλιου Παπαντωνίου θα δούμε τώρα, μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα.

Έχουμε και λέμε: Πασχαλάκης στο τέρμα, δεξιά Μάτος, αριστερά Βιεϊρίνια και στο κέντρο της άμυνας Βαρέλα και Κρέσπο.

Στο κέντρο θα έχουμε τον Μαουρίτσιο με έναν εκ των Βέρνμπλουμ ή Κάνιας ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Μπίσεσβαρ και Λημνιός ενώ ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Πέλκας και σέντερ φορ ο Πρίγιοβιτς.

 

Η μετάδοση του αγώνα

Το LamiaSports θα βρίσκεται και σε αυτόν τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ μέσω του σάιτ, του Facebook και του Instagram… Μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button