FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας Μπερτόλιο… δεν φέρνει την άνοιξη!

‘Ενα γερό μάθημα ήταν η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και ένα γερό χαστούκι για τη συνέχεια.

Μία δύσκολη βραδιά ήταν η χθεσινή για τον ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα του Μάκη Χάβου μετά από δύο παιχνίδια με πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε «σκασμένη» απέναντι στην ΑΕΚ και εντελώς διαφορετική με αποτέλεσμα να μην αποδώσει καθόλου σωστά και να ηττηθεί με 2-0.

Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, το πρόβλημα δεν ήταν η ήττα η οποία ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η εμφάνιση της ομάδας. Ο ΠΑΣ εμφανίστηκε κουρασμένος, χωρίς ανάσες και κάνοντας αρκετά επιπόλαια λάθη.

Αυτός που ξεχώρισε και έκανε την διαφορά για τη Λαμία ήταν και πάλι ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός, ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων που «πουλούσε» τη μπάλα, προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα η ομάδα του.

Ο Μπερτόλιο ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 2 τελικές προσπάθειες, 0 στα 6 εύστοχα γεμίσματα, 2 εύστοχες πάσες και 1 κλέψιμο. Το ότι κρατούσε τη μπάλα περισσότερη ώρα απ΄όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, είχε ως αποτέλεσμα να κάνει και 14 λάθη αλλά αυτό ήταν αναπόφευκτο, αφού και η πίεση της ΑΕΚ ήταν ασφυκτική αλλά και δεν είχε και καθόλου στηρίγματα από τους συμπαίκτες του.

Το συμπέρασμα από την χθεσινή ήττα ήταν, ότι ένας Μπερτόλιο δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη στην ομάδα. Ήταν γερό μάθημα και για τους ποδοσφαιριστές ενόψει συνέχειας αλλά και για την διοίκηση η οποία πρέπει να ενισχύσει τον σύλλογο ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Είμαστε Λαμία και συνεχίζουμε!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button